Актуално Търси се...

Мика Стоичкова танцува „Гангнам стайл” в студиото на „Търси се…” – в неделя, 27 януари по bTV

Добави коментар

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков и лице на bTV Мика Стоичкова ще е гост в новото издание на токшоуто „Търси се…“ - в неделя, 27 януари, от 11:00 часа.

Мика Стоичкова Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков и лице на bTV Мика Стоичкова ще е гост в новото издание на токшоуто „Търси се…“  - в неделя, 27 януари, от 11:00 часа. Трудно ли е да носиш това име и в същото време да се стремиш да бъдеш себе си, ще разкрият най-близките ѝ хора, с които водещите Меги и Нели ще я срещнат.

Въпреки че отскоро е в България, се оказва, че Мика вече е успяла да създаде истински и ценни приятелства. Едно от тях е в професионалната сфера – с актьора и продуцент Любо Нейков, който кани младото момиче да се присъедини към екипа на „Нека говорят с Росен Петров“. Той ще провери как Мика се справя с футболната топка и дали е наследила поне малко от таланта на баща си.

Популярният рапър Криско също е сред най-близките ѝ приятели. Благодарение на неговото предизвикателство, зрителите на bTV ще разберат добра ли е чаровната и винаги усмихната гостенка и в рапирането.

Много емоционална и весела ще бъде срещата на Мика с нейната баба Пепа. Тя се е грижила за нея от съвсем малка и признава, че иска вече да види внучката си омъжена и то за българин.

„Майка ми е моят пример за всичко. Много искам да приличам на нея, тя е спокойна, мъдра и балансирана. С баща ми се обичат безумно, прегръщат се, дори прекалено понякога. Бих искала и аз да имам такова семейство. Всички ми дават зор, но мисля, че ми е рано за брак“, ще признае Мика.

Мика Стоичкова

Водещите на предаването ще я срещнат и със сестра ѝ Христина, която живее и учи в Америка.  Към нейния коментар ще се включи и приятелят й, който е французин по произход. Предизвикателството на Христина към сестра ѝ ще бъде да танцува „Гангнам стайл”.
Мика Стоичкова

Щрихи към образа на Мика ще прибавят и изключително близките ѝ хора в България – Любен Дилов-син и приятелката му Мария Маркова, които тя много обича. Как се справя с родната действителност и колко упорито се учи да пише на български,  зрителите ще научат тази неделя в „Търси се…” от 11:00 часа по bTV.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“