Актуално Какво ще се случи...

Мия неочаквано напуска Смолян и местопрестъплението в новия епизод на “Дяволското гърло”

Добави коментар

Ще успее ли Филип Чанов да продължи разследването сам и готов ли е за това, което ще открие – гледайте този четвъртък в 22.00 ч. по NOVA

Новото убийството няма общо с предишното, но и в двата случая има религиозна символика. Мястото, на което е открита жертвата, е емблематично за региона. Символика или прикриване на следите обаче ще разпознаят следователите в скалата, от която навремето са скачали български девойки, за да се спасят от османците? Кой всъщност е бежанецът Самид Хадад и какво крие?

 

Прокурорът Чанов не харесва Мия и намесата ѝ в разследването – ще успее ли да ѝ нанесе първия удар? Междувременно в Смолян пристига важен за нея човек, който може да промени тотално хода на събитията. Ще се наложи агент Язова спешно да напусне местопрестъплението и Смолян.

 

Освен в професионален план, Мия ще се окаже изправена и пред сериозно предизвикателство в личен. За първи път от много време има шанс да оправи отношенията с дъщеря си, но дали този път ще успее да оправдае очакванията на детето си или отново ще избере кариерата пред това да бъде майка – предстои да разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

 

Филип е объркан как да продължи разследването. Решава да се обърне към кмета за услуга, която може да му коства много. Нови улики повеждат разследването в нова посока, а една от тях води към един от хората на Филип...

 

Готова ли е Мия да се изправи срещу миналото и страховете си? Готов ли е Филип да се сблъска с баща си и с човек от собствения си екип? Кой ще го подкрепи в най-критичния момент? Не пропускайте новия епизод на разследващата криминална драма – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN!

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита тази вечер по NOVA

Прокурорът Чанов застава пред детектор на лъжата в „Дяволското гърло“

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май