Актуално Други

Михаела жертва отбора си и напусна Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Михаела напусна окончателно надпреварата за голямата награда в Hell’s Kitchen България след като получи доста болезнен урок, че екипната работа в кухнята е изключително важна.

Михаела напусна окончателно надпреварата за голямата награда в Hell’s Kitchen България след като получи доста болезнен урок, че екипната работа в кухнята  е изключително важна. Тя се изправи срещу Реджеп в оспорвана битка за оцеляване в състезанието и успя да покаже, че е по-добрия готвач в кулинарния дуел между двамата. Конкурентите нагазиха дълбоко в борбата за надмощие, но неумението на Реджеп да прави рибени кюфтета го подхлъзна, докато Михаела успя да изплува с помощта на червените и да грабне победата заедно със сериозно стратегическо предимство.

 

Неочакваната награда за Мишето се оказа възможността да подреди мечтания отбор на Hell’s Kitchen България, но в стремежа си на всяка цена да надделее над италианското острие, с лекота жертва екипа си и предаде Гергана и Недялка във вражеската територия на сините. Резултатът обаче беше неочакван. Вместо да постави Реджеп в трудна ситуация, за да грабне лесно победата, Михаела му я осигури на тепсия. Неочаквано Гери и Недялка се раздоха максимално в подкрепа на Реджи и синия отбор, а Мишето не само не получи очакваната помощ от Атанас и Цецо, но затъна в паника и безвремие от гафове в кухнята. В резултат – Михаела се сбогува с Hell’s Kitchen България, а Реджеп получи заслужени овации.

 

Претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева в Кухнята на Ада са вече седем и с наближаването на финала най-трудните битки за оцеляването им в шоуто предстоят. В новия епизод на Hell’s Kitchen България ще видим сблъсък между нахъсани индивидуалисти за извоюване на място в кухнята. Черни куртки обаче ще грабнат само шестте най-добри готвачи - още един ще напусне. Кой ще бъде той предстои да разберем следващата седмица, но едно е сигурно борбата за оставане в шоуто ще бъде наистина епична.

 

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия