Актуално В програмата

Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев куфеят в „Гласът на България“

Добави коментар

Силни емоции ще владеят сцената и треньорския състав на най-гледаното музикално шоу в неделя вечер.

Силни емоции ще владеят сцената и треньорския състав на най-гледаното музикално шоу в неделя вечер. Трети епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ ще донесе сериозни разочарования на Графа и Михаела Филева, които няма да скрият притеснението си след репетиции с част от своите участници. Неуспехът на двама от най-талантливите претенденти от тима на Влади Ампов ще го накара да избухне и да признае провала им.

 

„Не ми хареса тази битка. Нямаше отношение, нямаше страст за победа, все едно между другото сте на сцената. Това отношение е недопустимо!“, ядосано ще коментира Графа.

 

Подобни притеснения ще изпита и Камелия след катастрофална репетиция на двама от най-силните ѝ претенденти.

 

Добави описание


Геополитически вокален сблъсък между Русия и Украйна ще противопостави на сцената два мощни гласа в общо изпълнение на един от вечните хитове на Queen. За един от тях Лечев ще се пошегува, че би могъл да разбива лед на Северния полюс със силата на гласа си. Участник, който се записва на кастингите на шоуто с мечтата да се запознае с Камелия, изненадващо ще получи шанс за трансфер в нейния отбор, след драматична музикална битка на сцената на „Гласът на България“. Поп-фолк дивата ще реши да изпита не само вокалните данни, но и психиката на две от най-младите участнички в отбора си, като ги изправи една срещу друга с хита на Тита „Първият човек“.
Кулминацията на трети епизод от вокалните двубои ще разтърси журито, като покаже треньорите в необичайна светлина. Михаела Филева и Камелия ще събуят токчетата, за да куфеят, а в екзалтацията си Графа ще танцува бясно със седалката от треньорския си стол. Четиримата ментори ще останат без дъх след импровизирано пого, а един от тях ще поиска да продължи напред с всички участници, предизвикали този невиждан фурор.


Кои таланти ще се присъединят към 17-те певци, които вече заслужиха местата в отборите на своите треньори за нокаутите, ще стане ясно след края на новата доза музикални битки в трети епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“, тази неделя, от 20.00 часа, по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

6-мa финалисти стъпват на големия финал на “Гласът на България”

Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Започват крос битките в „Гласът на България“