Архив VIP Brother

Миглена Ангелова в „целувката на Юда”

Добави коментар

Тази вечер ще видим неочаквания обрат в тайната мисия на Жана – „целувката на Юда”.

Само ден след началото на VIP Brother 2016, най-известните Съквартиранти могат да се похвалят с истински интересно ежедневие, наситено с тайни мисии, тънки интриги, много смях и малко любов.

Тази вечер ще видим неочаквания обрат в тайната мисия на Жана – „целувката на Юда”. След като колоритната певица не се справи със задачата си за времето, което Големият брат и беше дал, днес ще проследим как той ще се обърне към друг, много по-обигран играч с тази задача, а именно Миглена Ангелова. Ще се справи ли приказливата водеща с тайната си мисия и какъв е залогът, ще разберем още тази вечер.

Само ден след влизането си в най-известната Къща, новите Съквартиранти могат да се похвалят и с първите остри противоречия. Главни герои в тях са Миглена Ангелова и Жоро Торнев, които ще се опитат да наложат на ексцентричния Алек Сандър идеите си за поддържане на реда в Къщата. Ще доведе ли първото противоречие до бавно обособяване на лагерите или широко скроеният Алек ще забрави бързо за случилото се, предстои да разберем.

Големият брат обеща комедия с неочакван край и ще даде на зрителите точно това! В първата седмична мисия Тайният бос на Къщата ще определи три двойки по различни критерии, а всяка от тях ще има различна задача, тясно свързана с другия в двойката.

Роро

Ирина

Защо комедията е гарантирана и как Роро се превръща в състезателка по синхронно плуване, а Ирина трябва да прекара няколко минути в поза полу клек, ще разберем още тази вечер в 20.00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза