Сериали Драми

Мерием | Meryem

Добави коментар

Една автомобилна катастрофа променя живота на трима души и ги оплита в заплетен триъгълник от любов, лъжи и мъст, който може да ги унищожи. Освен ако любовта не победи омразата.

Една автомобилна катастрофа на мокър път променя живота на трима души. Те са въвлечени в любовен триъгълник изпълнен с амбицията и отмъщението. В съдбоносната вечер мечтите на Мерием за брак са разбити. Октай вижда края на кариерата си като прокурор. Могъщият бизнесмен Саваш губи любимата си.

Мерием мечтае, че Октай ще ѝ предложи брак, а той обмисля как да я изостави, за да напредне в кариерата си на прокурор. На фона на буря от емоции той губи контрол върху автомобила си и удря млада жена. На мястото на катастрофата той мисли единствено за кариерата си и я изоставя на пътя, заедно с нероденото ѝ дете.

Без да подозира нищо, Саваш чака у дома, където планира да изгради живот със Севинч, въпреки противопоставянето на баща му. Когато Севинч не се прибира, Саваш трескаво я търси по тъмните пътища. Той я намира на мястото на катастрофата и рухва, неутешим. Държейки тялото ѝ в ръцете си, той усеща как животът ѝ се изплъзва. Погълнат от скръб и ярост, той се заклева, че ще отмъсти на убиеца.

От любов Мерием се съгласява да поеме отговорност за случилото се. Когато полицията идва на вратата й, тя прави фалшивото си признание.

Саваш намира фокус за гнева си и търси прокурора по делото, той изисква да ѝ бъде дадено най-строгото наказание.

В съдбоносен обрат, прокурорът, който влиза в съдебната зала, за да се изправи срещу обвиняемия, е самият Октай. Неговия коварен план е да прикрие престъплението си и да се отърве от нежеланата си „любима“. Той настоява съдът да осъди Мерием на осем години затвор.

Планът на Октай е брутално несправедлив, но постепенно е разкрит от Саваш. Когато у него започват да се пораждат съмнения, той е решен да извади истината наяве.

Мерием също търси отговори, когато се натъква на тайната връзка на Октай. Докато историята им се разгръща, Мерием започва да признава истината на Саваш.

Осъзнала истината за „любимия“, Мерием прави пълни признания, което изправя Октай и Саваш в директен сблъсък. Междувременно страданието поражда близост между нея и Саваш, която бавно прераства в любов. И двамата са жертви на егоистичната жестокост на Октай; и двамата търсят справедливост.

Октай от своя страна се стреми да унищожи любовта им. Той измисля план, който застрашава всички, носейки още смърт и тайни.

Дали любовта ще победи омразата? Дали тя ще ги предпази от всички лъжи? Или Октай ще има последната дума?

Кой кой е в Мерием

Айча Айшин Туран в ролята на Мерием Акча

Мерием е най-невинният герой в историята. Баща ѝ работи в пекарна, майка ѝ е починара. Тя няма никого, освен баща си и приятеля си, прокурора Октай. Тя поема вината на Октай за катастрофата и живот ѝ се преобръща за една нощ. Тя трябва да пази голяма тайна и да продължава напред въпреки изречените от нея лъжи.

Фуркан Андъч в ролята на Саваш Саргун

Саваш е наследник на семейство Саргун. Той е скромен и съвестен младеж. Светът му се разпада, след като приятелката му Севинч умира при катастрофата, направена от Мерием и Октай. Сега единствената му цел е отмъщението.

Джемал Токташ в ролята на Октай Шахин

Дългогодишният приятел на Мерием. Октай шофира по време на съдбоносната катастрофа. Човек, готов да изрече всякакви лъжи, заради кариерата си. Готов да рискува всеки и всичко за пари и власт. Амбициозен прокурор готов на всичко, за да спаси собствената си кожа.

Аджеля Топалолу в ролята на Дерин Беркер

Дерин е приятелка на Саваш от детството. Тя е влюбена в него от години и го крие, за да не го загуби. Тя е достатъчно смела, за да направи всичко за своята любов.

Бестемсу Йоздемир в ролята на Белиз Билен

Белиз е успешна и богата бракоразводна адвокатка. Тя е приятелка и тайна любовница на Октай. Тя чака той да изостави Мерием за да са заедно. Заради любовта си тя бива оплетена в мрежата от лъжи.

Уур Чавушолу в ролята на Юрдал Саргун

Юрдал е бащата на Саваш. Бизнесмен, известен със своята амбиция и безпощадност. Той иска да ожени единствения си син Саваш за Дерин. Той се жени за Тюлин малко след смъртта на жена си.

Сема Йозтюрк в ролята на Тюлин Саргун

Тюлин е втората съпруга на Юрдал и мащеха на Саваш. Тя добре знае какъв човек е Юрдал и помага за изпълнението на плановете му.

Серенай Акташ в ролята на Бурку Актар

Комисар Бурку се опитва да си върши работата честно и както трябва. Тя е инат и не търпи несправедливостите, които вижда. Тя ще има активна роля по случая на Мерием.

Кенан Аджар в ролята на Гючлю Текинер

Гючлю е приятел и дясна ръка на Саргун. Заедно с него те търсят убиеца след смъртта на Севинч.

Епизоди

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте повече

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 1

В една дъждовна нощ, целият живот на едно момиче ще се преобърне на 180 градуса...Вижте какво ще се случи в епизод 1 на турския сериал "Мерием".

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 2

Вижте повече

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 2

Мерием е в шок от 8-годишната присъда, която ѝ е присъдена, а и не получава очакваната подкрепа от любимия си, прокурора Октай, чието престъпление взима за...

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 3

Вижте повече

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 3

Спасявайки Мерием, която се изправи лице в лице със смъртта, Саваш научава шокираща истина за инцидента в онази дъждовна вечер... Вижте още какво ще се случи...

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 3

Вижте повече

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 3

Спасявайки Мерием, която се изправи лице в лице със смъртта, Саваш научава шокираща истина за инцидента в онази дъждовна вечер... Вижте още какво ще се случи...

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 4

Вижте повече

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 4

Лека, полека започват да се разкриват всички подробности за инцидента в онази дъждовна нощ... Вижте още какво ще се случи в епизод 4 на турския сериал...

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 5

Вижте повече

"Мерием" - какво ще се случи в епизод 5

Саваш нахлува в хотелската стая, където са Октай и Мерием, но ще бъде много шокиран това, което ще види. Вижте още какво ще се случи в...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием

"Мерием", еп.94 – ФИНАЛ, какво ще се случи...

"Мерием", еп.93 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.92 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.91 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.90 (NOVA) - какво ще се случи...