Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.65 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Разбирайки, че някой иска да вкара Мерием в затвора, Саваш я „отвлича“ далече от всички проблеми. Вижте още какво ще се случи в еп.65 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 26 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием и Саваш

Мерием и Саваш

© Канал Д

В епизод 64 на турския сериал "Мерием“ Саваш си пожела на рождения си ден Мерием да бъде до него до края на живота му.

Пуснала миналото... Мерием е щастлива и отива да подари подаръка си на Саваш за рождения му ден, той е учуден когато вижда подаръка си – три мидички, а тя му казва, че те са вълшебни и може да си пожелае три неща, които ще му изпълни! И той и казва, че първото му желание е, да не го напуска никога!

Три дни по късно е погребението на Октай... Главният прокурор разбира, че няма следи и заподозрени за смъртта на Октай.

Саваш казва на Тюлин и Наз, че баща му е осъден на 6 години и той не е обжалвал присъдата... Пристига Дерин и ги пита, дали знаят къде е Юрдал, а Саваш я пита, защо се интересува..., а тя му казва, че искала да помогне, но си тръгва, защото всички били изнервени...

Този текст е копиран от pоTV.bg
Дерин

Дерин

© Канал Д
Дерин излизайки от къщата на Саргун се обажда на баща си и му казва, че го е помолил за едно нещо, да вкара Мерием в затвора и докато не го направи, да не ѝ се обажда!

Белиз казва на Саваш, че се притеснява, че майката на Октай може да направи нещо на Мерием и го казва на него, защото Мерием няма да иска да я чуе.

Ертан казва на Бурджу, че се готвят да задържат Мерием и има някой, който иска да види Мерием в затвора!

Ертан печели време, за да може Бурджу да предупреди Саваш, а той да вземе Мерием и да се махнат от града...

Майката на Октай отива при Мерием и пред всички я обвинява, че тя е убила сина й, но Саваш пристига и я качва в автомобила си.

В това време малкият Али разпознава Дерин – жената, която видял онази вечер, когато някой се опита да ги убие, като пусна газта в пекарната, и се опитва да разкаже на Селма, но тя му казва, че по късно ще поговорят.

Нуртен също вижда Дерин и казва, че трябва да отиде с нея, защото знае, че е искала да убие Мерием и ще получи, това което иска!
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Саваш казва на Мерием, че я отвлича далече от всичко, което се случва, за да я защити и да разбере, кой се опитва да я вкара в затвора!

Реза казва на Юрдал, че са го осъдили на 6 години и навсякъде го търсят... Юрдал му предава писмо, което да предаде на Тюлин. Разбираме, че се крие в къщата, която е била на бащата на Гючлю...

Нуртен се връща в дома си след погребението на Октай с Дерин и гони всички, които са дошли да и изкажат съболезнованията си... Нуртен пита Дерин, защо е искала да убие Мерием, а тя и казва, че Саваш и е бил годеник, но ако тя иска да му отмъсти и на него, тя няма да се включи в тази работа?!

Наз казва на Гючлю, че няма новини от баща си и официално го смятат за беглец...

Берк признава на Наз, че изпитва чувства към нея..., но Тюлин я съветва да му покаже, какво е да бъдеш използван, за да си върне, това което той направи с нея.
По пътя Саваш и Мерием пукат гума, но нямат резервна..., Мерием му предлагат да продължат пеша, стигайки брега на морето, те се наслаждават и отдават на любовта си, без да мислят за нищо и никой.


Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 65 на 26.04.2021 г.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
 "Мерием", еп.66 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.66 (NOVA) - какво ще се случи...

Дерин се съюзява с Нуртен, за да отдалечи Мерием от Саваш. Недоволството на Гучлю от мълчанието на Мерием, което е причина за смъртта на майка му,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.94 – ФИНАЛ, какво ще се случи...

"Мерием", еп.93 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.92 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.91 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.90 (NOVA) - какво ще се случи...