Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.58 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Октай бяга от правосъдието, за да не бъде арестуван. Мерием разказва истината на гл. прокурор. Вижте още какво ще се случи в еп.58 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 15 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Саваш

Саваш

© Канал Д

В епизод 57 на турския сериал "Мерием“ Мерием решава да разкаже тайната на Саваш.

След като изгледа видеото с признанието на Мерием, Бурджу я пита, как е могла да бъде близка с този човек? Тя си го е представяла 100 пъти, но на 101 си казвала, че това не може да бъде, че такава като нея, не може да прикрива този негодник. Бурджу я пита, защо е мълчала толкова дълго време, а тя й отвръща, че ако кажела истината е можело да навреди на Саваш, а Бурджу я пита, защото се е влюбила в него, а тя и отговоря, че да.

В същото тава време в полицията Саваш споделя на Гючлю, че се моли Мерием да не е прикривала прокурора, защото в противен случай, той няма да може да го понесе, че този мерзавец е държал ръката на Мерием.

Мерием казва на Бурджу, че иска да се освободи от тайната за тази нощ, но иска първо лично да я разкаже на Саваш. Бурджу я пита, не се ли страхува, че след като Саваш разбере, никога повече няма да иска я погледне, а Мерием и отговаря, че много се страхува, но независимо от това, той трябва да чуе всичко от нея. И моли Бурджу да я закара при Саваш, но тя и казва, че ако отидат директно при него, може да се случи, това от което се страхуват, затова им трябва още някой и звъни на Гючлю, и му казва, че трябва да дойде при нея.

Гючлю си мисли, че Бурджу го е поканила на среща у дома си, но когато вижда Мерием разбира, че се е объркал... Мерием му казва, че е разказала тайната си на Бурджу, а тоя я питата, защо на нея, а не на брат му, а Бурджу му казва да я чуе, защото на нея и без това не й е лесно.... Бурджу казва на Гючлю, че Саваш ще го освободят много скоро от полицията, а след като Мерием му разкаже, никой няма да може да му попречи, да не убие негодника причинил смъртта на Севинч.... и какво мисли той, не е ли по-добре Мерием да разкаже истината на гл.прокурор, а след това на брат му, за да може преди това да задържат виновника, затова го е извикала при нея...

Гючлю пита какво толкова, ще разкаже Мерием, а тя му казва, че е обичала един човек и в онази нощ той е управлявал автомобила...., а той и казва, че това вече са го предположили, но кой е този човек и я моли да каже друго име, а не това, което си мисли... - Този човек е Октай! Гючлю излиза без да каже дума...

Реза предупреждава Юрдал, да не се доверява на Октай.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Бурджу и Мерием

Бурджу и Мерием

© Канал Д

Гючлю се връща и среща Бурджу и Мерием, а Мерием му казва, че нейната съвест ще стане нейното наказание, каквото и да си мислил той, не е толкова тежко, колкото това, което се случва вътре в нея. Гючлю казва, че сега не е момента да разкаже на Саваш, защото той преди малко е говорил с Каспър, а той му е казал, че Октай е още при главния прокурор и ако това мръсно псе е го пуснат на свобода, никой няма да удържи брат му, да не го убие...

Мерием се обажда на Белиз и я моли да дойде в полицията, защото Октай се е опитал да убие Саваш, а тя е решила да разкаже истината, при което Мерием разбира, че Белиз също е знаела за нейната тайна.

Някой взима досието с документи от къщата на Белиз, който доказват, че Юрдал и Текин са убили бащата на Белиз и Берк.

Саваш се страхува да чуе от Мерием, това което вече знае!

Когато Мерием, Бурджу и Белиз отиват в полицията, Октай е при гл. прокурор, който му показва какво са намерили срещу него, подкупи, мошеничества, делото на Туран..., а Октай му казва, че това са само предположения, а не доказателства и не можа да го задържат... Гл. прокурор казва на Октай, да го изчака и излиза, а при отварянето на врата Октай вижда Мерием, Белиз и Бурджу и разбира, че това е неговият край... и трябва да се спасява!

Гючлю отива при Саваш в ареста, а брат му го пита защо е притеснен, а той му казва,че е дошъл да му каже, че няма да излезе от тука веднага, както е казал адвокатът.

Мерием разказва истината пред гл. прокурора....

Когато гл. прокурор се връща в кабинета си разбира, че Октай е избягал!

Белиз не може да се свърже с брат си, затова си тръгва, но е хваната от Октай, който и казва, че тя идва с него, а тя му отговаря, че няма намерение да му помага!

Мерием вижда, как Октай заплашва Белиз и чува как той и казва, че тя е била права като го е предупредила, че Мерием няма да пази тайната му и още в самото начало е трябвало да избере нея и зареже Мерием.... Мерием крещи, че го е открила..., но Октай успява да се измъкне...

Мерием ударя плесница на Белиз и казва, че толкова време й се е доверявала, а тя зад гърба й..., а Белиз и казва, че още сега ще разкаже всичко на прокурора, което знае за Октай! Мерием и казва, че не иска да прави нищо за нея, а да го направи за съвестта си, и никога повече не иска да я вижда!

Октай отива в компанията на Саргун - нахлува в кабинета на Юрдал и иска десет милиона долара...
Този текст е копиран от pоTV.bg
Саваш и Мерием

Саваш и Мерием

© Канал Д
Мерием е в ареста при Саваш и му казва, че е при него, за да изпълни обещанието си, но Саваш я прекъсва и казва, че той иска първо да и каже нещо, че когато разбере, той не знае, дали ще може да й прости, и затова иска да и го каже сега!
- Мама много те обичаше и аз няма да забравя, това което направи за нея! Преди да умре, последните й думи, бяха за теб! Тя ми каза, че ти си като мен, че чувстваш същото, което и аз! Тя ми казваше, да се откажа от отмъщението... (Саваш хваща Мерием за ръката) Тя ми казваше, да те държа за ръката, и аз съм длъжен да го направя, но е възможно е, аз да не мога да ти кажа това... Ако ние се бяхме запознали при други обстоятелства, на друго място... аз никога нямаше да пусна ръката ти!
Мерием го моли да замълчи, защото тя няма да може да му каже...

Саваш и казва, че той знае, какво ще му разкаже, но тя му отговоря, че иска да го чуе от нея и си дърпа ръката от неговата.

Мерием разказва истината за онази страшна нощ на Саваш...., но дори и да я знаеше преди това, Саваш чул истината от Мерием, не е на себе си, и казва, че тя не може да е такава, че тя не може да е свързана по някакъв начин с този негодник... и й казва, че ще го убие, но след това, казва, че няма да може да го направи, защото вече е бил в ръцете му!Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 58 на 15.04.2021 г.
Всичко по темата вижте в potv.bg
 "Мерием", еп.59 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.59 (NOVA) - какво ще се случи...

Мерием казва истината на Саваш, но разбира, че е прикривала и защитавала убиеца на баща си. Вижте още какво ще се случи в еп.59 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.71 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.70 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.68 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.67 (NOVA) - какво ще се случи...