Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш е почти сигурен, че Октай е човекът, който е свързан с тайната на Мерием, а тя притеснена за живота на Саваш, ще изпати видео на Октай, в което разкрива тайната.... Вижте още какво ще се случи в еп.54 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 9 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием

Мерием

© Канал Д

В епизод 53 на турския сериал "Мерием" Саваш няма да позволи втори път да навредят на Мерием и прави капан на човека, който я заплашва. Белиз дава диска от сейфа на Октай, а Юрдал хваща Берк.

Саваш, който влезе тайно в пекарната, чува как Мерием споделя на куклата си от детството, че го обича, но много се страхува за него, което принуждава Саваш да се издаде пред нея, а тя изненадана го пита какво прави тук? Саваш се приближава към нея и я целува, а Мерием отвръща на целувката му.... след което го моли да си тръгва, а той и казва, че знае защо се страхува и Саваш си тръгва, но в същото време пристига Октай и чука по вратата на пекарната, Мерием му отваря, а Октай я пита къде е подлецът, а Саваш му отговоря, че е тук.

Саваш казва на Октай, че се е издал, и че от този момент всичко ще се промени.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Пистолетът на Октай

Пистолетът на Октай

© Канал Д

Октай посяга към пистолета си, но Мерием го предупреждава, да не го прави! Саваш му казва, че е разбрал, че с Мерием не го свързват само служебни отношения и да го види как ще се измъкне сега?

Октай му казва, че го е предупредил да стой далече от Мерием и насочва пистолет срещу него, но Мерием застава пред Саваш и хваща дулото на пистолета и казва на Октай да натисне спусъка!

Октай невярващ я пита, че тя е готова да жертва себе си, заради Саващ?!

Саваш моли Мерием да пусне дулото на пистолета, в същото време идва Гюлчлю, но Саваш му казва да не се намесва!

Изненадан от действията на Мерием, която е готова да се жертва заради Саваш, Октай отпуска пистолета и получава юмрук в лицето от Саваш.

Двамата започват да се бият, но Мерием им казва да спрат. Саваш пита Октай, какво общо има с Мерием, че те са чакали да дойде, човекът, който е искал да убие Мерием и какво съвпадение, че се е появил той!

Ядосан Саваш отново го пита защо следи Мерием и защото когато го е видял при нея е извадил пистолет?

Мерием не издържа и казва на Октай да говори, за да разберат всички!

Пристига Бурджу, а Октай и заповядва да арестува Саваш, а Бурджу го пита къде са доказателствата, че да го арестува, а той й казва, че пред нея стой нейния началник и тя не трябва да му се противопоставя, но Бурджу му казва, че ще позвъни на главния прокурор, за да изяснят случващото се....

Октай ги заплашва, като казва, че с всеки един от тях ще се срещне и тогава ще видят... и си тръгва с подвита опашка.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Саваш

Саваш

© Канал Д

Бурджу ги пита, какво правят отново и ако Селма не й е позвънила, не си и представяла, какво е можело да се случи. Гюлчлю и казва, че отвънка ще й разкаже.

Притеснена за живота на Саваш, Мерием го пита, какво прави, че никой не искал от него да я защитава, а той я пита, защо не го попита, когато застана пред пистолета на Октай.

Саваш пита Мерием, каква работа има Октай с нея, какво е това особено внимание от прокурора. Мерием го моли да си ходи, а Саваш и казва, че след това, което се е случило, той всичко ще разбере за този негодник и докато не е станало късно, най-добре е тя да му разкаже!

Юрдал пита Берк, кой е и защо е тук, а той му отговоря, че обича дъщеря му!

Саваш иска от Каспър да му намери адреса на Белиз. В същото време Октай е при нея и казва, че Саваш е разбрал, че има чувства към Мерием. Белиз му казва, че Мерием ща пази тайната му до края, но само ако не пипа Саваш!

Октай се опитва да целуне Белиз, но тя му казва да стой по-далече от нея, но Октай не се спира и иска да го направи на сила, но Берк в този момент се прибира и го хваща за гушата и му казва, че ще го убие, и в същото време на врата чука Саваш. Октай и Берк се крият...

Селма разбира, че човекът, който прикрива Мерием е Октай и казва, че нейното мълчание на никой няма да помогне, особено на човека, който обича.

Мерием разшава да разкрие тайната, която толкова дълго пази и записва своето признание на видео.

Саваш пита Белиз дали се е разделила с Октай, защото той се е влюбил в Мерием, но тя мълчи, а в същото време звъни телефона на Октай, който при борбата с Берк е паднал на пода, Саваш я пита, чий е този телефон, а тя му казва, че неин, а той и казва, да вдигне на Мерием,

Белиз вдига и казва, че е тя, а Мерием и казва да предаде на Октай да си погледне ел. поща... Саваш пита Белиз, какво е искала Мерием от нея, но тя не му казва... Саваш разбира, че това е телефона на Октай и започва го търси... Белиз е принудена да му каже, че е бил при нея, но са се скарали и не знае къде е отишъл....

Октай излиза през задния вход и се показва пред Саваш, все едно се връща и пита Белиз, защо го е пуснала, тя ги моли двамата да напуснат къщата й!

Октай търси телефона си и разбера, че Саваш го е взел.

Октай звъни от телефона на Белиз на Мерием и я пита, какво му е изпратила? А тя му казва, че това за което си мисли! Октай и казва, че Саваш му е взел телефона и дали след това, което види и научи ще я погледне в очите?

Саваш се обажда на Мерием и я пита, защо се е обаждала на прокурора, а тя го пита, дали е бил при Белиз, а той й отговоря, че вече я предупредил, че няма да остави тази работа и ще разбере по какъв начин е свързана с Октай. Мерием му признава, че се обаждала заради него, за да му каже, какво ще стене с него, ако се опита да му навреди отново. Саваш и казва, че никога повече няма да бъде принудена да звъни на хора, на който не иска!

Саваш казва на Гюлчлю, че е взел телефона на прукорора и ги чака с Каспър вкъщи, за да го разбият.

Октай отива при Мерием и й казва да му покаже, ако не я е срам какво му е изпратила, а тя му отговоря, че освен от Саваш от никой друг не се срамува и му показва видеото!

Побеснял Октай започва да тършува из къщата, за да намери оригнала, но Селма се показва, и му казва веднага да се маха, защото тя не е като Мерием и няма да мълчи, тръгвайки си Октай казва на Мерием, че за всичко ще си плати пред него!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Турският сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа всеки делничен ден по NOVA.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
 "Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

Информацията от телефона на Октай е в ръцете на Саваш. Вижте още какво ще се случи в еп.55 на турския сериал "Мерием", който може да гледате...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...