Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш няма да позволи втори път да навредят на Мерием и прави капан на човека, който я заплашва. Белиз дава диска от сейфа на Октай, а Юрдал хваща Берк. Вижте още какво ще се случи в еп.53 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 8 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием и Саваш

Мерием и Саваш

© Канал Д

В епизод 52 на турския сериал "Мерием Саваш разбира, че някой се е опитал да убие Мерием и решава да разбере кой е?

Белиз, Берк и Дерин разбират, че ще им се наложи да работят още заедно, а човекът, който им помага им разкрива малко от самоличността си,като им казва, че скоро ще стане Саргун и тримата са много учудени от чутото. Казва на Белиз, че трябва да контролира Октай, дори ако се наложи да се сдобри с него. Берк казва на Дерин, че трябва да им каже всичко, което този психопат ще говори с Юрдал...

Текин се притеснява за изчезналия сейф, а Юрдал му казва, че който и да го е взел, първо трябва да заведе дело срещу тях, и така те ще научат неговата самоличност, а за другото да не се притеснява, защото прокурорът му е длъжник и ще оправи нещата.

Саваш споделя на Гюлчлю, че този, който заплашва Мерием има хора наоколо и трябва да ги открият!

С Гюлчлю се заемат, да го направят и Саваш отново се връща при Мерием като й казва, че след като все още пекарната е негова, той ще оправи счупените прозорци, а също така ако се среща с някой, той трябва да знае! Гюлчлю създава суматоха пред пекарната, Мерием излиза, за да разбере какво става, а Саваш излиза през задния вход. Човекът на Октай си мисли, че Саваш все още е вътре, и Октай бесен и звъни на Мерием, но тя му казва, че Саваш не е при нея!

Октай отива при Юрдал и се запознава с Текин, а за да ги спаси иска от двамата 10% от фирмата и ги оставя да обсъдят предложението му, а пред вратата казва на Реза, че трябва да му каже всичко, което си говорят Текин и Юрдал.

Саваш и Гюлчлю намират човекът на Октай, който следи Мерием и го питат, за кой работи, а той им казва, че не познава човека, който го е наел.

Селма пита Мерием, дали не е влюбена, но не получава отговор, а след като пита втори път, Мерием само се усмихва.

Саваш казва на Гюрчлю, че няма да позволи втори път да навредят на Мерием.

В същото време получават съобщение на телефона на човека, който хванаха, дали човекът, за който трябва да следи е още в пекарната? В същото време се обажда Каспър и казва на Гюлчлю, че телефона е регистриран на възрастна жена.

Реза казва на Октай, че Юрдал и Текин ще му се доверят. В същото време Октай получава отговор на съобщението си, че неговия човек от няколко часа не излиза от пекарната, а и не вижда никъде Мерием.

Октай звъни на Мерием и й казва да разкара негодника, а тя му казва, че при нея няма никой, а той казва, че след малко ще е при нея. Мерием моли Селма да преспи тази нощ с Али в къщата на Гюлюмсер, защото той щял да дойде, за да се разберат един път и завинаги, но Селма й казва, че няма да я остави сама, че ще е при съседите и ще наблюдава.

Вечерта Октай се среща с Белиз, а тя преди да му отвори, си подготвя пистолета да и е под ръка, ако се наложи.

Дерин се обажда на майка си и я пита, защо е намерила Берк, защо се е забъркала в тази работа, защо не й е казала, и я моли да не идва в Турция, защото ще я убият.

Октай казва на Белиз, че заради старото им приятелство, той не ги е предал с брат й на Юрдал, и иска от нея да му разкаже за всичко, което са откраднали от Саргун, а Белиз му отговоря, че съдържанието не е било предназначено за Юрдал, а за нея й брат и му пуска записа направен от баща й. Октай я пита, защо не му е казала, а тя му отговоря, че се опитала няколко пъти, но той не й е обръщал внимание, погълнат от своите си проблеми. Октай и казва, да му даде диска, защото когато Юрдал чуе нейното име, ще се опита да я убие... Белиз му дава диска, а той и обещава да доведе делото до край и Юрдал да си получи заслуженото!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Октай, Саваш и Мерием

Октай, Саваш и Мерием

© Канал Д
Мерием отива да преведе половината от спечеленото на Саваш, както му обеща.

Наз и Берк се срещат в къщата на Гюлюмсер, а Наз го предупреждава, че добре, че братята й ще се върнат късно, иначе ще трябва да си ходи през прозореца, а Берк я пита, толкова ли са страшни, а тя му казва, че трябва леко по-леко да се сближи с тях... Наз му споделя, че брат й Саваш и баща й не се разбират, дори брат й акциите от фирмата е върнал, а баща й от онази нощ, когато за малко да я застреля е много странен, но това било защото можело да влезе в затвора.

Тюлин, която е купила разни неща за Наз решава да й ги остави и по този начин без да иска помага на Юрдал да хване Берк, който скача през прозореца, за да избяга.

Саваш изпраща ново съобщение на Октай, който не знае, че те двама с Гючлю разкриха неговия човек, но пък и Саваш и Гюлчлю не знаят, че човекът е Октай.

Саваш му изпрати съобщение, че „човекът е вътре, жената с детето излязоха, навсякъде е тъмно, само в една стаята свети“. Гюлчлю казва на брат си, че много провокиращо съобщение е изпратил, а човекът, който е нает от Октай им казва, че ще трябва да му изпратят някаква снимка за доказателство, а Саваш им казва, че ще направи така, че да се получи добра снимка, а Гюлчлю веднага да изпрати снимката, след като я направи. Саваш влиза през задния вход, без да го забележи Мерием и се показва на терасата, а Гюлчлю изпраща снимката.

Саваш чува как Мерием споделя на куклата си от детството, че го обича, но много се страхува за неговия живот, а Саваш излиза от укритието си, а Мерием изненадана го пита какво прави тук?

Саваш се приближава към нея и я целува, а Мерием отвръща на целувката му.... след което го моли да си тръгва, а той и казва, че знае защо се страхува и Саваш си тръгва, но в същото време пристига Октай и чука по вратата на пекарната, Мерием му отваря, а Октай я пита къде е подлецът, а Саваш му отговоря, че е тук.
Всичко по темата вижте в potv.bg
Турският сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа всеки делничен ден по NOVA.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш е почти сигурен, че Октай е човекът, който е свързан с тайната на Мерием, а тя притеснена за живота на Саваш, ще изпати видео на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...