Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш разбира, че някой се е опитал да убие Мерием и решава да разбере кой е? Вижте още какво ще се случи в еп.52 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 7 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием и Саваш

Мерием и Саваш

© Канал Д

В епизод 51 на турския сериал "Мерием" Октай побеснява и не може да си намери място от безсилие, когато разбира, че Мерием е приела пекарната от Саваш, той отива да и търси сметка. Виждайки, че я е загубил, а тя е влюбена в Саваш, Октай я заплашва, че ако се доближи Саваш до нея ще го убие!

Мерием започва първия си работен ден в обновената пекарна.

Гюлчлю сутринта тръгва да излиза, а Наз го пита къде е тръгнал и какво да каже на брат си като се събуди, а той и казва, че отива за понички.

Берк и Белиз рано сутринта отиват при Дерин и й казва, че непременно трябва да види нещо, след което трябва да си смени фамилията, за да не се асоциира с тази на убийците.

Гюлчлю отива при Мерием и като вижда хората, които оправят счупената врата, я пита, какво става, а тя му отговоря, че тъй като с тях живее Али, се налагало да сложат по-солидна ключалка... Виждайки, че Мерием гледа и към автомобила, с който дойде, той й казва, че е дошъл без брат си, и купува разни сладости и споделя, че знае, че ще изплаща на брат му процент от печалбата, а също така, че вече няма да се виждат и я пита дали ще му каже каква е причината, а ако и с него не иска да се вижда, той има право да знае. Гюлчлю и казва, че и тя и брат му не изглеждат добре, но той разбира, че тя се притеснява за тях, но раздялата не е решение! Пита я, дали се бой, и дали ключалките на врата са заради това, дали някой я заплашва, затова ли не иска да се вижда със Саваш, а тя му казва да си тръгва....

Юрдал и Текин разбират, че някой е взел съдържанието от сейфа.

Бурджу идва и пита Мерием, какво се е случило, защото Селма й се е обадила, че някой я е заплашвал и искал да убие, като е пускал газта. Гюлчлю, който също се опитваше да разбера какво се е случило, чува техния разговор.

Саваш разбира от Наз, че Гюлчлю е отишъл за понички и подозира, че е при Мерием и се нервира, че снощи излишно го предупреди, да не се бърка, и в този момент Гюлчлю му се обажда и му казва, че някой е искал да убие Мерием!

Мерием има чувството, че някой наблюдава пекарната!

Разбираме, че Октай е наел човек, да я следи, от отсрещната къща и да му изпраща снимки на всеки, който влиза и излиза в пекарната.

Докато Белиз и Берк са при Дерин идва Октай и заплашва Дерин, как може да се опитва да убие неговата любима и ако се опита още един път, ще разкаже на Саваш, че е искала да убие Мерием. Берк и Белиз, които чуват всичко скрити в съседната стая, а Белиз не може да повярва, че Дерин е посегнала на Мерием, но Берк и казва, че явно това е семейна черта.

В това време идва съобщение от човека, който следи Мерием, в което се казва, че техният човек е влязъл в пекарната!

Всичко по темата вижте в potv.bg
Саваш и Гюлчлю

Саваш и Гюлчлю

© Канал Д

Саваш е в пекарната и пита Мерием как е, а тя му казва, че е добре и всичко е наред и в същото време получава съобщение от Октай - да изхвърли негодника! Като го прочита, тя пребледнява, а Саваш я пита защо се страхува, а тя му отговоря, че просто е уморена, тя му казва, да си тръгва, а той и отговаря, че е тук, за да я защити! Мерием го моли, да не се забърква в тази работа, а Саваш и отговоря, че е дал дума на майка си, да я пази! Мерием получава поредната доза заплаха от Октай, и моли Саваш да си тръгва веднага!

Саваш споделя на Гюлчлю, че този, който заплашва Мерием има хора наоколо и трябва да ги открият!

С Гюлчлю се заемат, да го направят и Саваш отново се връща при Мерием като й казва, че след като все още пекарната е негова, той ще оправи счупените прозорци, а също така ако се среща с някой, той трябва да знае! Гюлчлю създава суматоха пред пекарната, Мерием излиза, за да разбере какво става, а Саваш излиза през задния вход. Човекът на Октай си мисли, че Саваш все още е вътре, и Октай бесен и звъни на Мерием, но тя му казва, че Саваш не е при нея!

Октай отива при Юрдал и се запознава с Текин.

Саваш и Гюлчлю намират човека на Октай, който следи Мерием.

Турският сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа всеки делничен ден по NOVA.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
 "Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш няма да позволи втори път да навредят на Мерием и прави капан на човека, който я заплашва. Белиз дава диска от сейфа на Октай, а...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...