Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дерин се опитва да убие Мерием. Берк и Белиз отварят сейфа и намират запис от баща им, в който казва, кои са заподозрените, ако се случи нещо с него. Вижте още какво ще се случи в еп.51 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 6 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием

Мерием

© Канал Д

Началото на новия епизод на турския сериал "Мерием ни разкрива какво ще се случи, може би след 6 месеца и ни отвежда в Швейцария на сватбената церемония на Мерием и Саваш, а свидетели са Бурджу и Гюлчлю.... Мерием и Саваш си казват „Да“, а също така разкриват, че чакат дете.... Застанали един срещу друг и отново гледайки се в очите, някой се приближава с пистолет в ръка...

И отново се връщаме в наши дни..., когато Саваш каза на Мерием, че тя също го обича, но Мерием му отвръща, че той не я познава и докато между тях, има тайна, не може да има нищо между тях...

Случващото се между двамата е видяно от Дерин.

Бурджу пита Мерием, дали има някакъв проблем, защото и тя, и Саваш изглеждали доста странно, а тя и отвръща, че всичко е наред.

Берк отваря сейфа и взема съдържанието, което е вътре, но е хванат от Октай, който разбира кой го е изнудвал, но преди да го застреля, се намесва Белиз, която опира пистолет в главата му... и му казва, че ако се случи нещо с брат и, тя със собствените ръце ще го убие... И му заповядва да занесе зашеметения от удара Берк в колата, но Октай й взима пистолета и го насочва към нея, като и казва, че няма да и позволи да го изнудва. Но окопитилият се Берк запалва колата и блъска Октай...

Белиз го зарязва ранен и го заплашва, че ако посегне на брат й ще разкаже за всички негови мръсни работи!

Селма и Мерием се прибират, а Дерин, която стана свидетел на признанието на Саващ към Мерием, решава да я убие.

Октай отива в болницата и лекарят му казва, че няма счупвания, а само натъртвания. След, което се обажда на Дерин и оставя гласово съобщение, че е разбрал, кой ги е изнудвал.

Саваш споделя на Гюлчлю, че Мерием е приела пекарната, но само при условие, че му плаща в продължение на няколко години, половината от печалбата.

Гюлчлю му споделя, че Мерием е била странна днес, говорила е с него така, че все едно се прощава..., а и го е търсил да говори с него, какво му е казала, а той му казва, че му е дала разписката, а Гюлчлю му отговоря, че е доста странно се държи и отново се опитва да изкопчи от него, какво са си казали с Мерием? Саваш му казва, че е било нещо от сорта на признание... а Гюлчлю му помага и му казва, че това, от което се боят двамата с Мерием да изрекат е любов.

Дерин влиза в пекарната и пуска газта, но малкият Али я вижда.... и тя хвърля камък по прозореца на пекарната... след което търси Октай и му разказва, че Мерием и Саваш са влюбени един в друг... и тя за малко да я убие.

Берк и Белиз отварят сейфа и намират запис от баща им, в който посочва, че ако нещо се случи с него, кой са заподозрените.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Октай

Октай

© Канал Д
Октай побеснява и не може да си намери място от безсилие, когато разбира, че Мерием е приела пекарната от Саваш, той отива да и търси сметка.

Саваш и Гюлчлю отварят вещите на майка им предадени от болницата, и в телефона виждат снимка на жената, която се е карала с Мерием, а и вероятно според Гюлюмсер е разкрила истината на Мерием за тях, и те разшават да я открият!

Виждайки Октай да влиза в пекарната, Мерием му казва, че знае, че е бил той и веднага да се маха. Мерием му казва, да я убие, да довърши мръсната си работа, и че тя не се бой от него...

Безсилен и виждайки, че я е загубил, Октай я заплашва, че ако се доближи Саваш до нея ще го убие!

Мерием го блъска и заплашва, да не смее и да докосне Саваш, а той и казва, че тя се е влюбила в този негодник, и да се погледне в какво състояние е изпаднала, заради любовта си към този тип.

Селма се провиква от горния етаж, а Октай тръгва да излиза, а Мерием го дърпа и му казва да остане, нека да го видят, какъв негодник е, а той се доближава до нея и казва, че ще убие Саваш!

Селма я пита, с кой е разговаряла, а тя и отговоря, че с този, за който никой не трябва да знае!

Турският сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа всеки делничен ден по NOVA.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 50 (NOVA) - какво ще се случи...