Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Октай, който иска всички да разберат, че всичко зависи от него, заповядва да арестуват Гюлчлю, точно преди погребението на Гюлюмсер. Вижте още какво ще се случи в еп.49 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 2 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Гюлчлю

Гюлчлю

© Канал Д

Събуждайки се Гюлчлю вижда, че Бурджу е заспала на креслото срещу него и я пренася на леглото, но тя се събужда, а той и казва да си затвори очите, защото не може да и каже какво чувства, когато я гледа с тези очи... и й разказва какво му е на сърцето, че не може без нея...

Рано сутринта Мерием, Селма и Али отиват в пекарната... А там ги очакват изненада, всичко е възстановено от Саваш, все едно никога не е имало пожар... всичките и спомени... я посрещат!

Саваш звъни на Гюлчлю и му казва, че идва да го вземе, а Наз го пита къде ще ходят, а той й казва, че в болницата да вземат майка им.

Юрдал, който разбра, че вторият ключ е изчезнал вдигна кръвното и мъмри Реза, къде се е губил цяла вечер, но той му отговоря, че е имал малко проблеми, но ги е решил. Юрдал му дава адрес и му казва, че на него се намира банка, която не изглежда като такава, но да покаже неговата карта и да попита, дали е идвал някой от негово или от името на Текин човек, а след това ще ходят на погребението, за да подкрепи децата си...

Октай, който иска всички да разберат, че всичко зависи от него, заповядва да задържат Гюлчлю, а срещу Булджу подава рапорт, че не си изпълнява съвестно служебните задълженията и злоупотреба с длъжностното си положение...

Реза казва на Октай, че е разбрал къде се намира сейфа на Юрдал и отива да провери, дали някой не е питал за сейфа, а Октай му казва, че ако разбере нещо веднага да му съобщи!

Мерием купува продукти, за да направи сладкиша, за който знае от Гюлюмсер, че се е раздавал при погребение в нейния край, а Али е много щастлив на новото място и го споделя с майка си и Мерием, но казва, че баща му не знае и ги молят да му оставят бележка! Селма пита Мерием какво да му отговори, а тя отвръща, да му каже но след погребението. Мерием вади една снимка на която са Селма, Мерием и Гюлюмсер и я закача на стената и казва на Селма, че без нея не може!

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Гюлчлю е арестуван

Гюлчлю е арестуван

© Канал Д

Полицаите идват да арестуват Гюлчлю, точно преди погребението на Гюлюмсер, той не иска да тръгва, но Бурджу и Саваш го уговарят, да не го прави, защото точно това цели прокурорът.

Мерием и Селма отиват в къщата на Гюлюмсер, където Наз казва на Мерием, че не може да се свърже с брат си...

Дерин говори с майка си за погребението на Гюлюмсер, а Тюлин, която я слуша я пита, какви са били взаимоотношенията между двете, а тя и отговоря, че двете прекарвали много време в кухнята заедно. Тюлен я разпитва, защо се е развела с баща й, а Дерин и казва, че майка й е обидена на баща й, а с чичо й са врагове, но не знае защо.

В полицията Саваш, пита Октай, защо е арестувал Гюлчлю, след като знае, че е невинен, и че ще се опита да отгатне какво иска, пари, работа, баща му ли го е изгонил?

Мерием се обажда на Бурджу, за да я пита къде са Гюлчлю и Саваш, защото е останало много малко време до погребението на Гюлюмсер, а Саваш не си вдига телефона... И разбира, че Октай е арестувал Гюлчлю... Разбирайки това, Мерием не е на себе си и тръгва към полицейския участък!

Берк и Белиз правят извод, че вторият ключ от сейфа е бил в Текин, а човекът, който им помага е майката на Дерин. И се питат как го прави от Вашингтон, кой е човекът, който и помага тук.

Октай разпитва Гюлчлю и се опитва да го изкара извън кожата му като го провокира, а когато му казва, че каквото и да отговори, на въпроса, кой е стрелял по Махмуд – той или Бурджу и в двата случая няма да стигне на време за погребението на майка си, защото ще остане в полицията...Бурджу, която следи какво се случва вижда, че Гюлчлю е на ръбе да посегне на Жктай и влиза, и казва, че тя е стреляла, но Гюлчлю казва, че тя лъже, че той го е направил, а прокурорът е доволен, като казва, че ще трябва да изчакат балистичната експертиза и е бил прав като му е казал, че няма да стигне на време за погребението на майка си!

Бурджу го пита, защо го направи, толкова добре вървяло всичко, а Гюлчлю и казва, че не може да прехвърли своята вина на друг, а ако я прехвърли на нея това означава да умре!

Човекът, който помага на Берк и Белиз им казва, че ще им каже къде се намира сейфа, но трябва психически да се подготвят за това, което ще намерят в него!

Юрдал звъни на Текин и му казва утре да е при него, защото лично ще ходят да приберат всичко, което се намира в сейфа! Тюлин го пита какво има в този сейф, а той и отговаря, че фароните ги погребват със злато, а него да го погребат с това, което се намира в този сейф.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Погребението на Гюлюмсер

Погребението на Гюлюмсер

© Канал Д

Адвокатът на Гюлчлю казва на Саваш, че единствено баща му може да помогне Гюлчлю да стигне навреме за погребението на майка си.

Адвокатът на Гюлчлю звъни на Юрдал и му казва, че знае, че скоро е погребението, а Саваш не е искал да му се обажда, но няма друг изход...

Мерием е в полицията и разбира от Бурджу, че Октай няма намерение да пусне Гюлчлю, а в салона вижда Саваш, но не му се обажда, а влиза в кабинета на прокурора.

Дали прокурорът ще пусне Гюлчлю да отиде на погребението на майка си, ще разберем скоро.


Турският сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа всеки делничен ден по NOVA.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Мерием", еп. 50 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп. 50 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш признава на Мерием, че я обича. Вижте още какво ще се случи в еп.50 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 5 април...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...