Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.30 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

След смъртта на баща си Мерием разкрива цялата истина в писмо, и решава да замине в друг град. Вижте още какво ще се случи в еп.30 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 8 март 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием

Мерием

© Канал Д
Саваш обещава на съсипаната от мъка Мерием, че ще намери човека, който е виновен за смъртта баща й, и ще го накара да си плати.

В същото време Октай се опитва да си измие ръцете, с които уби бащата на Мерием, но не може да се отърве от образа на Ариф, който го нарича убиец... и си спомня, за инцидента в онази дъждовна нощ, за който пое вината Мерием, а той я вкара в затвора.

Директорът на болницата се обажда на Белиз, за да я помоли да подпише документи от името на Мерием, защото тя не била на себе си... и тогава Белиз с изненада разбира, че бащата на Мерием е починал в резултат на инцидент, който станал в болницата и е бил намерен мъртъв в басейна.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Октай

Октай

© Канал Д

Октай се самосъжалява в луксозния си апартамент, като говори сам на себе си, че е бил принуден да го направи и на никой няма да позволи да го вкара в затвора, ако трябва дори всичките до един да убие...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Мерием

Мерием

© Канал Д

Три дни по късно...

Мерием погребва баща си, а Октай отдалече наблюдава... Майка му го стряска, като го пита, защо не е при Мерием, а той я пита добре ли е разбрала за какво я извикала, а тя му отговоря, за да е плътно до Мерием... Той и напомня, че трябва да запомни всичко..., ако някой говори за него.

След като изпраща майка си при Мерием, отново е притеснен, но този път от Белиз, която го пита, дали се гордее с произведението си, сочейки по посока гроба на Ариф. И му казва, че е постигнал целта си, Мерием да остане само. А Октай и казва да върви, че предизвиква внимание и ще го видят.

Юрдал звъни на Октай и му казва, че при него е директорът на болницата, който е изпълнил неговата молба и е отправил в отпуск сестрата, пред която бащата на Мерием е проговорил, а сега той има молба, в същия ден е станал инцидент, който Белиз Билен разследва и той трябва да я спре.

Октай звъни на Белиз и казва да не се занимава със смъртта на бащата на Мерием, но тя му казва, че няма да се откаже, и че ако отново е замесен и в този случай, но е може да се доизкаже от заплахите на Октай... а преди да му затвори му казва, че въпреки заплахите му, няма да спре, затова да дойде и да я убие...

Този текст е копиран от pоTV.bg
Саваш иска помощ от Юрдал

Саваш иска помощ от Юрдал

© Канал Д

Саваш отивайки в компанията, среща директора на болницата, в която се лекуваше Ариф и го пита къде може да намери медицинската сестра, а той му казва да попита баща си....

Саваш отива при баща си, но Дерин е при него, той я моли да ги остави с баща му, защото имал важен разговор с него.... Но Дерин не си тръгва, а остава да подслушва на вратата.

Саваш пита баща си, какво е правил Халдун при него, а Юрдал му отговоря, че те са стари приятели а в болницата има много проблеми и го потърсил за помощ. А Саваш го пита защо точно него, а той му отговаря с въпрос - А защо останалите хора го търсят за помощ? Саваш му казва, че в този случай ще помогне и на него. Да му намери медицинската сестра от клиниката...., а Юрдал му казва, че ще попита Халдун, а Саваш му отговаря, че вече го е направил, а той му е казал да попита него. Юрдал го пита защо му е тази жена... Саваш му разказва цялата история... и накрая му казва, че според него Ариф не е починал, а е бил убит. Юрдал му обещава да потърси мед. сестрата, а Саваш му казва, че разследва Халдун и да внимава, ако той има някаква работа с него...

Юрдал събирайки цялата информация от тримата (Октай, Халдин и Саващ) около случая със смъртта на бащата на Мерием, разбира, че е стегнал примката около врата на прокурора и той сега ще играе по неговата свирка.

Заповядва на Реза да намери медицинската сестра, защото тя знае за тайната на прокурора.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Мерием, виждайки, че заради нея си отиват любимите й хора, се чувства още по-виновна, затова решава да напише писмо, в което разказва цялата истина, и го оставя на гроба на Севинч и взема решение да замине за друг град.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Мерием
Мерием
© Канал Д
Турският сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа всеки делничен ден по NOVA.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
"Мерием", еп.31 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.31 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш убеждава Мерием да не заминава. Вижте още какво ще се случи в еп.31 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 9 март 2021...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...