Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.26 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Белиз, въпреки факта, че е лудо влюбена в Октай, след като разбира, че той е егоистичен и подъл човек, взима решение да се държи по-далече от него!Вижте още какво ще се случи в еп.26 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 1 март 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Белиз, въпреки факта, че е лудо влюбена в Октай, след тази вечер, взима решение да се държи по-далече от него!

Белиз, въпреки факта, че е лудо влюбена в Октай, след тази вечер, взима решение да се държи по-далече от него!

© Канал Д
Нервиран и вбесен от това, че нещата не вървят както иска, прокурорът си мисли, че е Ертан и отваря, но когато вижда Мерием онемява...., а тя виждайки го разбира всичко, което се е опитвал да й покаже Саваш!

И го пита, сега как ще се оправдае, в този вид по халат, на кой е този дом? Той и казва, че искал с нея да имат хубаво бъдеще, а тя го пита, като е сключил сделка с човека, който е искал да я убие в затвора? Като се е възползвал от своите правомощия и е взел подкуп, като оклеветил невинни хора... като е вкарва в затвора, човека, който тя нарича чичо... трябва ли да му изброява още, защото тя се срамува от него. А Октай и отговаря, че е подведена от онзи тип Саваш... тя му казва, че така и е отговорил и когато Саваш изсипал върху него куфарчето с парите от Юрдал... А тя е трябвало да повярва на Саваш още от първия ден. Октай я пита, дали онзи страхливец Саваш я изпратил, а тя му подава картата и казва да я предаде на майка му... И го моли да и каже, че са се разделили, за да не се кара с нея. Той се опитва да се оправдае, че щял да и разкаже... Мерием го пита, какво може да и каже човек, който заради пари, съсипва живота на хората и си тръгва, но Октай я дърпа и я пита, че нали няма да го предаде, защото ще бъде лошо за всички, а тя му ударя шамар... и му казва, че това е негов проблем, не е важно какво ще се случи с останалите, той се опита да спаси само себе си. И се качва в асансьора.

Хората на Саваш, които следят Октай му докладват, че Мерием е излязла от хотела, но прокурорът не е.

Бурджу взима списъка с имената от бижутера, а Саваш казва на Гюлчлю също да го погледне, може да има някое име, което тя да не знае.

Ертан следи Бурджу, а тя казва на Гюлчлю, че няма да допусне това доказателство отново да изчезне и ще го отнесе вкъщи, за да го разгледа по-добре,

Октай разгневен, пита Белиз, дали не е тя тази, която е казала на майка й да изпрати Мерием в апартамента. И, че никой не трябва да разбира, че той е шофирал автомобила тази вечер. А тя му казва, че всичко, което е казала Мерием е истина, че него го е грижа само за „неговата кожа“, че е егоистичен и подъл човек!

Белиз, въпреки факта, че е лудо влюбена в Октай, след тази вечер, взима решение да се държи по-далече от него!
Този текст е копиран от pоTV.bg
Комисар Бурджу е нападната, Гюлчю и се притича на помощ - Ертан стреля в него.

Саваш се среща с Мерием и я пита дали е видяла новия дом на прокурора, и докато тя тук едва свързва двата края, той живее там благодарение на нея... Тя признава на Саваш, че мълчи, защото могат да пострадат любими за нея хора. И тя го моли да я остави, защото и той ще пострада... неговото семейство, Дерин... А той и казва, че няма за какво да се притеснява за баща и или Дерин, защото той прави много повече, за да ги защити, макар те да не го заслужават.

- Остана само един човек, който трябва да защитя и това си ти, Мерием!

И в същото време звъни майка му Гюлюмсер, и му казва, че Гюлчлю е в болница, и в него са стреляли... от чутото Саваш си изпуска телефона...

Ертан съобщава на Октай, че е взел списъка от Бурджу, но е трябвало да я рани, а след това с пистолета на Бурджу стрелял в Гюлчлю... След като разбира Октай побеснява, че нещата не се развиват по плана му.

Октай се обажда на Юрдал и му казва, че са стреляли в Гюлчлю, а той го пита дали със Саваш всичко е наред... и той му казва, че той е добре, но като разбере ще стане лошо за тях.

Мерием, която не каза на никого нищо, не издържа и ще признае на Селма какво наистина се е случило онази нощ, когато почина Севинч, годеницата на Саваш.

Юрдал казва на бижутера да махне името на Белиз от списъка, който неговия син втори път е поискал.

След което Юрдал пита Октай какво ще му даде в замяна на направената услуга. И той му казва каквото поиска, а Юрдал го пита от къде познава Белиз?
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Мерием", еп.27 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.27 (NOVA) - какво ще се случи...

Белиз казва на майката на Октай, че се е разделила със сина й, а Мерием знае истина, заради която синът й може да се окаже зад...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...