Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.25 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Бурджу е накрачка да разбере, кой е бил с Мерием във вечерта на катастрофата.Белиз ще разбере, че Октай, а не Мерием е шофирал... Мерием хваща Октай в апартамента даден му от Юрдал. Вижте още какво ще се случи в еп.25 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 26 февруари 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием хваща Октай в апартамента даден му от Юрдал

Мерием хваща Октай в апартамента даден му от Юрдал

© Канал Д

Дерин, която играе по свирката на Октай не му казва истината, какво се е случила в нощта на инцидента с Севинч, а го лъже, че всичко е работа на баща му Юрдал, че хора на баща му са я оставили на шосето... и, че тя не му е казала, защото можела да го загуби, защото баща му е този, който ги държи заедно.

Разгневен Саваш се опитва да потърси сметка на баща си, но Дерин го спира, тя му казва, че Октай е унищожил всички доказателства против него и той нищо няма да може да докаже.

Нервиран Саваш напуска къщата, а Юрдал пита Дерин какво му е казала, че сина му се е ядосал така... На него Дерин казва, че е признала на Саваш, че в тази нощ е говорила със Севинч, но тя се е качила в друг автомобил... Юрдал и казва, че отново е задължен на прокурора, а Дерин му казва, че след сватбата трябва да се отърве от него и да не му се доверява.

Гневен и ядосан Саваш пита Гюлчлю какви нови доказателства са открили по делото, той му казва, че са разкрили, че Мерием не е била сама в колата, а също е седяла до шофьора и не знае защото тези доказателства не са прикрепени към делото на Мерием. Също така намерили и едно копче за ръкавели, но не са сигурни, дали е свързано с делото, но Бурджу щяла да разбере. Гюлчлю го пита какво е разбрал, че е толкова гневен:

- Ако това, което научих е истина, то аз ще намеря убиеца и ще се махна от тук, за да не стана убиец на собствения си баща!
Гюлчлю казва на Саваш, че на копчето за ръкавели Бурджу е открила следа от кръв и надпис, и ако кръвта съвпадне с базата от данни на полицията, тя скоро ще разбере на кой е...

Мерием връща суичъра на Саваш и за благодарност му изпраща и бисквитки с усмихнати слънца с бележка: „Благодаря ти, за това, което направи за татко. Обезателно ще ти върна дълга!“. Виждайки слънчицата, Саваш отново си спомня за онзи странен сън, в който Мерием му подава бебе и му казва, че ще я кръстят Гюнеш (Слънце)...

В същото време Октай влиза при Саваш... и без да пита си взима от сладките и му казва, че са много вкусни, но Саваш го пита какво иска от него..., а той нагло му казва, че скоро ще започне да работи при него... и че вчера вечерта, баща му е потърсил помощ от него, дали Дерин може да му разкаже истината... продължава с игричките си прокурора. Ако не вярваш на жена си, му казва прокурора аз мога да ти докажа, че тя ти казва истината. А Саваш го пита, нали не смята, че той няма да разкаже на баща си, а той въобще не го познава, какво може да му се случи...

В същото време майката на Октай отива при Мерием в пекарната, където тя работи, за да и се извини... за всичко, което и е направила, но нейната цел е друга (Мерием трябва да разбере за Белиз), без да я види Мерием, тайно оставя картата-ключ от апартамента на Октай.

Виждайки картата, Мерием си спомня за бележката и папката оставена в болницата при баща й, че отговорът на един от въпросите й се намира в тази папка: 19 етаж 42 номер!

Юрдал пита Октай, какво е казал на Дерин онази нощ да каже на Саваш, но той му отговаря, че нали Дерин му е казала и дали го проверява? Юрдал му казва, че независимо какво е разбрал сина му, той няма да се спре да рови в това дело и докато още може, трябва да унищожи всички доказателства свързани с него... Октай му отговоря, че няма да е лесно, но Юрдал, който също играе своята игра, започва да го хвали, колко е могъщ, на колко висок пост е в прокуратурата и това трябва да е много лесно за него.

Бурджу съобщава на Гюлчлю, че кръвта на копчето е на Севинч и отива при бижутера, който е направил това копче...

Белиз и Октай решават по предложение на Белиз, да отпразнуват назначаването му на работа в Саргун холдинг в апартамента на Октай.

Белиз знае, че майката на Октай е оставила картата на Мерием, и затова без да разбере Октай, предупреждава охраната, че тази вечер очакват гост, който има карта от апартамента и да не им съобщава когато той дойде.

Ертан отваря архива с доказателства по делото на Мерием и разбира, че от него липсва копче за ръкавели... и си спомня, че такова беше видял да разглежда Бурджу....

Ертан отива и казва на прокурора, че Саваш търси доказателства, не се е отказал от делото и от архива липсва едно копче за ръкавели, а в момента Бурджу и Гюлчлю са при бижутера, който е придал това копче, но той го заплаши да не им каза истината...

Белиз, която е с Октай, докато Ертан му разказва за копчето за ръкавели, което впоследствие разбираме, че са му подарени от Белиз, разбира истината, че Октай е шофирал във вечерта на катастрофата... И точно в този момент се звъни на вратата... Нервиран и вбесен, прокурорът си мисли, че е Ертан, но когато вижда Мерием...., а тя виждайки го разбира всичко, което се е опитвал да й покаже Саваш!
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
 "Мерием", еп.26 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.26 (NOVA) - какво ще се случи...

Белиз, въпреки факта, че е лудо влюбена в Октай, след като разбира, че той е егоистичен и подъл човек, взима решение да се държи по-далече от...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...