Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.24 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш трябва да направи избор между Мерием, Дерен и баща си, той става жертвата н новата игра на Октайл Вижте още какво ще се случи в еп.24 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 25 февруари 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием

Мерием

© Канал Д
Октай е на път да постигне целите си. Той ще сключи договор с Юрдал. Той иска да работи за Саргун холдинг, но най-важното му условие, което поставя, за да освободи Дерин е Саваш да стои далеч от делото свързано с Мерием.

Юрдал се съгласява да го вземе в компанията, но да държи Саваш далеч от Мерием е почти невъзможно условие, което да изпълни.

Мерием посещава Октай в болницата и му казва, че си е спомнила за дните прекарани в затвора и за това какво може да той направи, за да си спаси кожата и това е поредната игра, която са измислили с Дерин... Тя му казва, че не се нужда от неговата помощ и е най-добре никога повече да не се виждат...

При което Октай я хваща за ръката и казва, че още я обича... къса и блузата, но Мерием му се изплъзва и го предупреждава, че ако смее да се приближи до нея всички ще научат неговите тайни... и от Белиз да се държи по-надалеч, защото тя напразно се надява на неговата любов... Защото тя го обича и се надява, а той само я използва... Октай и казва, че тя го харесва още от университета и ако е трябвало нещо да се случи между тях е щяло да се случи тогава, но той обичал само нея...

Мерием го предупреждава да се държи по-далеч от нея и напуска разплакана стаята...

Разговора им е подслушан от Белиз, която не може да си намери място от чутото.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Мерием и Саваш

Мерием и Саваш

© Канал Д
В салона на болницата Мерием се сблъсква със Саваш, който като я вижда в какво състояние иска да отиде и да потърси сметка на Октай, но Мерием го спира, защото може да стане по-лошо. Саваш и казва, че в колата има дреха, с която да смени скъсаната.

В това време Гюлчлю и Бурджу разглеждат доказателствата по делото на Мерием и Гюлчлю, забелязва, че нещо несответства, следите от колана за безопасност на Мерием не е от правилната страна, ако тя е управлявала автомобила. И двамата стигат до извода, че тя скрива този, които е бил до нея...

Саваш дава на Мерием да облече неговия суитшърт... и я пита, къде иска да я откара, а тя казва, че не иска да го задържа, а тя ще ходи да прибере баща си от болницата, за да се грижи за него у дома, но все пак Саваш я убеждава да я откара...

Саванш казва, че прокурорът не трябва да знае, че са заедно, а Мерием, веднага му задава въпрос, дали Октай е поискал това в замяна за свободата на Дерин.
Саваш ще се погрижи Ариф да остане в клиниката, където се лекува.

Мерием получава папка с бележка, в която пише, че отговорът на един от въпросите й се намира в тази папка: 19 етаж 42 номер! В бележката още пише:

"Аз бях принуден да се предам, но ти не се предавай! Надявам се, че ти няма да позволиш да победът лошите хора!"

След излизането от болницата Белиз посреща Октай в апартамента... и му казва, че докато не се оправи ще остане да се грижи за него. И му признава, че е чула всичко, което са си говорили днес с Мерием в болницата...

Гюлчлю иска да разкаже какво са намерил с Бурджу по делото на Мерием, но той му казва, че повече не го интересува... защо обещал.

Когато Саваш пита Дерин какво крие от него, тя продължава да играе играта започната от Октай и му казва, че във вечерта на инцидента е видяла как хора на баща му свалят Севинч на шосето... и прехвърля цялата вина на Юрдал.
Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.58 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 57 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп. 56 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.55 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.54 (NOVA) - какво ще се случи...