Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.21 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дерин заплашва Мерием, че ако не напусне града, то няма да има нито един лекар в цялата страна, който да се погрижи за баща й. Вижте още какво ще се случи в еп.21 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 22 февруари 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием

Мерием

© Канал Д
Мерием моли Саваш да стой по-далече от нейния живот. Но тай и казва, че ако стои на страна от нея, може и нея Октай да вкара в затвора, като чичо й. А тя му отвръща, че да ще си понесе наказанието, нали това той толкова много иска от самото начало! И си тръгва...

Октай, решава да отиде в новия си апартамент, но забелязва, че го следят и решава да отиде в прокуратурата.

Виждайки заспалия си син, Гюлюмсер решава да помогне на Гюлчлю в писането на съобщения, и пише на Бурджу, да се срещат, поне един път на хубаво място... и че вайка му ще й изпрати ягодова торта :) Бурджу си мисли, че с Гюрчлю, нещо не е наред... от къде се взе тази торта?

Мерием засажда цветя на гроба си, след което решава да посади и на гроба на майката на Саваш, и да поиска прошка, че не може да му разкаже всичко, което знае... за катастрофата, за жената, която иска да се ожени, защото тя най -добре знае, че предателството на любимия човек причинява болка.

Саваш виждайки посадените цветята на гроба на майка му, разбира, че Мерием е посетила неговата майка.

Саваш разкрива пред майката на Севинч, че Мерием не е виновна за катастрофата, а прикрива истинския убиец...

Октай убеждава Белиз да бъде по-близо до Мерием, за да знае какво прави във всеки един момент, защото само на нея вярва. Белиз го пита от толкова много се страхува от това момиче, а той отговоря, за да не разбере за парите, апартамента... и за всички далавери, които е направил.

Майката на Октай се опитва, да разбере каква е тази карта, която тайно взе от джоба на Октай.

Нейните приятелки и казва, че не знаят, но тя се сеща да попита съседското момче, да потърси в „телефона“... И то и отговаря, че това е нов, модерен и луксозен жилищен комплекс, при което Нуртен не може да повярва..., а младежът и казва, че това е карта-ключ, която отваря този апартамент....

Мерием вижда в магазина на Гюлюмсер, Белиз, среща от която въобще не и става приятно. Белиз казва на Мерием, че не й се обадила предварително, защото искала да я поздрави за новата работа. А Селма радостна й съобщава, че Белиз ще се заеме с нейното дело за попечителството на Али, без да и вземе и стотинка.

Майката на Севинч изненадващо пристига точно в този момент, но те с Мерием не се познават.

А Белиз вече е докладвала на Октай, че майката на починалото момиче също е дошла, а той й казва след това да попита Мерием за какво са говорили.

Майката на Севинч разказва на Мерием, че нейното момиче е било добро и порядъчно, и иска да научи истината: кой е убил нейната дъщеря... И тя много добре разбира от мълчанието на Мерием, че Саваш е прав и тя не е убила дъщеря й.

- Ако беше ти, нямаше да стоиш така пред мен, но си виновна, както и този, който я е убил... Ти си по-лоша и от него... която я убил!

Мерием след срещата не е на себе си... Белиз я пита, за какво са си говорили и тя какво е казала, защото е важно за делото, а тя и отговоря, какво може да каже на майката на починалата й дъщеря си... и Белиз е принудена да си тръгне.

На срещата между Дерин и Мерием става свидетел и Саваш...

На срещата между Дерин и Мерием става свидетел и Саваш...

© Канал Д

Октай след като вижда, че Белиз няма да му е от полза в случая с Мерием, отива при Дерин и казва, че Саваш постоянно е около Мерием, и ако неговата любов с Мерием приключи, то нейната връзка със Саваш също , затова трябва да му помогне... Октай и казва, че Мерием, знае, че тя е оставила Севинч, на онова място на пътя. Дерин не може да повярва, но той й казва, че ако бъде принуден и на Саваш ще разкаже. Затова трябва да убеди Мерием, да не говори. А тя му казва, че ако Саваш разбере всичко ще приключи и за двамата...

- Ако падаме, ще падаме заедно, усмихвайки се й казва Октай.

Гючлю съобщава на Саваш, че прокурорът е в галерията на Дерин и когато излезе, ще му се обади.

Дерин се обажда на Мерием и казва, че трябва да се срещнат.

Гючлю съобщава на Саваш, че прокурорът си е тръгнал.

Майката на Гючлю казва, че някой се обадил и Мерием е излязла.

А Гючлю съобщава, че Дерин също излиза и го пита, кой да следи! И той му казва да следи за Дерин, защото е тръгнала на среща с Мерием, разгадава плана на Октай, Саваш.

Дерен се среща с Мерием и се опитва да и обясни, че Октай не е виновен за задържането на Туран и освобождението на Юрдал, че нейният баща се е намесил и той е нямал избор какво да направи. Мерием се досеща, че Октай я изпратил и двамата заедно кроят мръсните си планове.

След като вижда, че Мерием не и вярва, започва да я заплашва, да се махне, защото ако Мерием не е пред очите Саваш всички неща между тях двамата ще се подредят.

- Същото ли предложи на Севинч, онази нощ, Дерен - да се махне от пътя ти?

- Ако не изчезнеш, ще кажа на татко и това ще бъдат последните хубави дни!

- Остави ме намира, Дерин!

Мерием се опитва да си тръгне, но Дерин сменя подхода:

- Мерием...! Аз ще ти намеря дом в Лондон, баща ти ще получи най-доброто лечение... за всичко ще платя!

Дерен си изпуска нервите и стига до крайности... в заплахите си към Мерием: Ако тя до един ден не напусне града, няма да се намери нито един лекар в тая страна, които да постави система на баща й, а да не говорим да го лекува!

На срещата между двете става свидетел Саваш... Гючлю го вижда и го пита, дали Дерин знае в какво се е забъркала...

След видяното Саваш решава да застави, Мерием, Октай и Дерин да признаят истината.

Саваш догонва Мерием, но тя е в такова състояние, че не иска да говори с него, но той и казва, че иска само да и благодари за гроба на майка му... Признава й, че знае, че Октай и Дерин са в комбина! А тя със сълзи на очи, му казва, че няма какво да му каже повече, освен да я оставят всички намира!

Майката на Октай решава да използва, картата, която открадна от него.

Наз, Гючлю и Саваш се събират при Гюлюмсер, за направят палн как да заставят , Мерием, Октай и Дерин да признаят истината.

Разстроена Мерием се прибира при Селма, която я моли да сподели какво и тежи на сърцето, но тя казва, че на никой не може да разкаже...

Селма и казва, че тя знае и е уверена..., че тя не е виновна за убийството на онова момиче.
Епизод 21 на турския сериал "Мерием" може да гледате от 12:30 часа на 22 февруари 2021 по NOVA.
"Мерием", еп.22 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.22 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш прави план, за да разкрие какво крият Мерием, Дерин и Октай. Мерием казва на Октай и Дерен, че ще признае истината на Саваш и Мерием...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.26 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.25 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.24 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.23 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.22 (NOVA) - какво ще се случи...