Актуално Търси се...

Мери от „Мери бойс бенд” в „Търси се...” - събота, 5 юни, от 11:00 часа

Добави коментар

Мери от „Мери бойс бенд” за борбата за живота на Миро, тази събота в „Търси се...” - събота, 5 юни, от 11:00 часа
Мери от „Мери бойс бенд” за борбата за живота на Миро, тази събота в „Търси се...” - събота, 5 юни, от 11:00 часа

Мери от „Мери бойс бенд” в „Търси се...”


Драматична и изпълнена с много надежда ще бъде новата серия на токшоуто “Търси се”. В нея водещите Меги и Нели ще разкажат историята на Мирослав Мутафчиев – китариста на група „Мери бойс бенд”, който се бори с левкемията. Тази събота, 5 юни, от 11:00 часа в студиото на предаването ще гостува неговата съпруга – Мери. За първи път тя ще разкаже за ада, през който минават и за нестихващите надежди,че Миро ще оздравее.

Мери от „Мери бойс бенд” в „Търси се...”След почти два месеца лечение във Франция Миро и Мери от няколко дни са отново в България. Певицата ще сподели, че тук двамата ще останат до края на юни, за да се възстанови съпругът ѝ след изключително тежката химиотерапия в Париж. „Лекарите са обнадеждени, резултатите са добри. Но левкемията е коварна болест, защото понякога дава лъжливи надежди”, ще сподели Мери.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат с най-близките ѝ хора, които са до нея и съпруга ѝ през последната година и половина и ги подкрепят безрезервно с този труден момент. Най-емоционална ще бъде срещата с тяхното „второ семейство” – момчетата от група „Мери бойс бенд”. Стефан, Илиян и Иван първи научават за болестта на Миро. „Беше огромен шок за нас. Първоначално Миро не искаше да ни вижда. После стояхме в болничната стая и… мълчахме. Мери първа излезе от това състояние и взе всичко в свои ръце”, със сълзи на очите разказват приятелите им.

Някои от най-популярните музиканти също подкрепят своя приятел. Наско от БТР и Краси от Акага ще изразят вярата и подкрепата си за него. „Възхищаваме се на силата на любовта на Миро и Мери и вярваме, че именно тя ще ги спаси. Очакваме с Миро скоро отново да се срещнем на една сцена”, споделят музикантите. „Имаме наистина много приятели. Не се е налагало да ги моля за помощ, те сами я предлагат”, разказва Мери.

Мери от „Мери бойс бенд” в „Търси се...”


За първи път зрителите ще видя и сестрата на Мери – Женя. Заедно с нейния съпруг те минават всички изпитания и са неотлъчно до семейството. „Той не се държи като болен. Изключително силен човек е. Те имат една страхотна дъщеря и заради нея трябва да се справят с болестта”, споделя Женя. 8-годишната Мария не знае подробности за състоянието на баща си. „Още е твърде малка и я щадим. Не си позволявам да съм тъжна пред нея”, признава Мери.

Тя ще се срещне и с една от най-близките си приятелки – Милена, която финансово помага най-много за лечението на Миро. Актрисата Биляна Петринска за първи път ще разкрие, че Мери е написала песен за нея. „Когато Миро оздравее, ще запишем песента и ще я посветя на него”, развълнувано ще разкрие Биляна.

Очаквайте една дълбоко лична серия на „Търси се...” за силата на любовта, за силата на приятелството и за силата на усмивката, благодарение на които един музикант ще се пребори с левкемията.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“