Сериали Криминални Сериали Драми

Мер от Ийсттаун | Mare of Easttown

Добави коментар

Лимитираният сериал „Мер от Ийсттаун“ показва тъмната страна на малките общности и как семейството и трагедиите от миналото определят нашето настояще.

© HBO
  • Жанр - криминален, драма
  • 2021
  • САЩ
  • 15+

Носителката на награди "Оскар", "Еми" и "Златен глобус" Кейт Уинслет влиза в ролята на детектив Мер Шийхан, която разследва убийство в регионален град. „Мер от Ийсттаун“ е изследване на тъмната страна в една малка общност и автентичен поглед на това как семейните трагедии в миналото могат да определят нашето настояще.

Лимитираният сериал е създаден от Брад Ингълсби („Пътят назад“ с Бен Афлек), а всички седем епизода са режисиран от Крейг Зобел („Останалите“ на HBO).

Освен Кейт Уинслет в „Мер от Ийсттаун“ участват още Джийн Смарт като Хелън, майката на Мер и Гай Пиърс като Ричард Райън, местен професор по творческо писане. В сериала участват още Джулиана Никълсън („Другият“ на HBO) в ролята на Лори Рос, най-добрата приятелка на Мер от детството; Ангури Райс („Черно огледало“) в ролята на дъщерята на Мер; Евън Питърс („Американска история на ужасите“) в ролята на окръжен детектив Колин Забел, призован да съдейства за разследването; Кейли Спени („Тайна разработка / Devs“) като Ерин Макменамин, изолирана тийнейджърка, живееща с нестабилния си баща Кени Макменамин – изигран от Патрик Мърни („Седем секунди“). Дейвид Денман („Изгнаник“) е Франк Шийхан, бившия съпруг на Мер; Джон Дъглас Томпсън („Нека всички говорят“ на HBO) е Картър – началник на полицейския отдел в Ийсттаун, а Нийл Хъф („Наркомрежа“ на HBO) е отец Дан Хейстингс и братовчед на Мер.

© HBO

Какво ще се случи в “Мер от Ийсттаун”

Епизод 1: "Самата Мис Лейди Хоук" | “Miss Lady Hawk Herself”

След като се отзовава на сигнал за квартален клошар, детектив Мер Шийн (Кейт Уинслет) изпълнява указанието на началника си да възобнови разследването на неразрешен случай за изчезнал човек на фона на засиления обществен натиск. По-късно, докато близките ѝ празнуват годежа на бившия ѝ съпруг Франк (Дейвид Денман), Мер присъства на празненство по случай легендарната ѝ баскетболна победа в гимназията и се сближава с Ричард (Гай Пиърс), професор, който е нов в града.

Епизод 2: "Бащи" | “Fathers”

Мер (Кейт Уинслет) посещава мястото на зловещо убийство, преди да съобщи на разгневения баща на жертвата. Когато на повърхността се появява видеозапис от нощта на престъплението, Мер разпитва заподозрените по случая и посреща ледено окръжния детектив Колин Забел (Евън Питърс), който е повикан да ѝ помогне. По-късно Мер се сблъсква с местни жители и изразява загриженост за внука си Дрю (Изи Кинг) заради психическите проблеми на покойния ѝ син.

Епизод 3 "Въведете втори номер" | “Enter Number Two”

Докато Мер (Кейт Уинслет) и Колин (Евън Питърс) анализират новите доказателства, телефонните разпечатки водят до малко вероятен заподозрян. След като се развиква на Хелън (Джийн Смарт) за евентуална борба за попечителство над Дрю (Изи Кинг), Мер получава безпрекословен съвет от Ричард (Гай Пиърс) как да продължи напред с Кери (Соси Бейкън). По-късно Кени (Патрик Мърни) и Мер се сблъскват с последствията от опитите со да защитят семействата си.

Епизод 4: "Бедният Сизиф" | “Poor Sisyphus”

След като Мер (Кейт Уинслет) е принудена да се оттегли от случая, Колин (Евън Питърс) притиска местния свещеник за неясните обстоятелства, които са довели до преместването му в енорията. Междувременно анонимно обаждане дава надежда на Доун (Енид Греъм), че Кейти може би все още е жива.

Епизод 5: "Илюзии" | “Illusions”

По време на задължителната си терапия Мер (Кейт Уинслет) разказва за историята на семейството си с проблеми с психичното здраве. Междувременно Лори (Джулиан Никълсън) се опитва да стигне до дъното на избухването на сина ѝ в училище, а по-късно Мер се среща с полупенсиониран източник, който да ѝ помогне да открие възможна връзка с трите ѝ случая.

Новият оригинален лимитиран сериал на HBO „Мер от Ийсттаун“ с участието на носителката на Оскар®, Emmy® и Златен глобус® Кейт Уинслет („Милдред Пиърс“ на HBO) е с премиера на 19 април в HBO GO и по HBO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мер от Ийсттаун

Кейт Уинслет е детектив „Мер от Ийсттаун“ в новия сериал на HBO