Актуално В програмата

Менталист:Крадецът на мисли

Добави коментар

От 22 септември по PRO.BG стартира криминалния сериал продукция “Менталист:Крадецът на мисли”

Менталист:Крадецът на мисли / The MentalistОт 22 септември PRO.BG стартира премиерно за българския телевизионен ефир криминалния сериал продукция на Warner Bros. Television - “Менталист:Крадецът на мисли”. Зрителите ще могат да го гледат всеки вторник и сряда от 19:45 часа.

 

Саймън Бейкър / Менталист:Крадецът на мисли / The MentalistСериалът разказва за независим консултант към Калифорнийското бюро за разследване (КБР) - Патрик Джейн (в ролята Саймън Бейкър), който има забележително досие при разрешаването на сериозни престъпления чрез изключително острите си наблюдателски умения. Въпреки способностите си, Джейн е известен сред колегите си с неспазването на протокола, както и с лошата си слава на известна телевизионна личност, бивш медиум с паранормални възможности, които сега той признава, че е симулирал. Едно непремерено изказване в ефир довежда до убийството на жена му и малкото му дете от ръцете на серийния убиец, наричан Червеният Джон. От този момент нататък, Джейн приключва с телевизионните изяви и предоставя опита си в ментализма като консултант на Калифорнийското бюро за разследване, занимаващо се с особено тежки престъпления.
Ролята му в разрешаването на серия тежки случаи би била невъзможна без неговите колеги агенти. Тереза Лисбън (Робин Тъни) е отчаяната от почти свръхестествените му способности и вдигнала ръце от него началничка на същинския отряд агенти. Екипът на Лисбън включва агентите Кимбъл Чо (в ролята Тим Канг), Уейн Ригсби (в ролята Оуейн Йомън) и новобранецът Грейс ван Пелт (в ролята Аманда Ригети). Всички те, смятат Джейн за откачалка и странник, но истински се възхищават на чара му и уменията да разрешава случаите.

Саймън Бейкър / Менталист:Крадецът на мисли / The MentalistСъздател и изпълнителен продуцент на сериала е Бруно Хелър, който е известен на зрителите с хитовия сериал "Рим". Пилотният епизод на кримката достига аудитория от 15,6 милиона зрители в първото си излъчване по американския канал CBS. Тази година (2009), сериалът печели наградата за „Най-гледана тв драма” в 35-то издание на наградите „Избора на публиката” в Америка. Саймън Бейкър получава и номинация за наградата „Емми” в раздела „многообещаващ главен актьор в драма сериал за 2009”. Сериалът е номиниран и в категорията „Многообещаваща тв продукция на годината” за наградите на асоциацията на телевизионните критици в Америка.

На интернет адрес www.mentalist.probg.bg всички фенове ще могат да намерят богат снимков и видео материал, wallpapers, актуални биографии на актьорите, както и кратки резюмета за всеки един от епизодите на сериала. Ще има специални игри, с много награди за най-верните почитатели на сериала.

„Менталист: Крадецът на мисли” ще се излъчва всеки вторник и сряда от 19:45 часа по PRO.BG.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: МЕНТАЛИСТ: КРАДЕЦЪТ НА МИСЛИ

„Менталист” ли си?