Актуално В програмата

„Медиите ON AIR“ - сезон 5 от 26 септември

Добави коментар

Доника Ризова посреща знакови личности в студиото на „Медиите ON AIR“ през новия сезон

Единственото по рода си предаване, посветено на работата на журналистите в България – „Медиите ON AIR“ – ще стартира с още по-богато съдържание през новия сезон. От 26 септември, всяка събота, вече от 16.30 часа, в рамките на един час зрителите ще могат да проследят не само дискусии и репортажи, свързани с теми, важни за работата на журналистите в България, но и задълбочени интервюта на водещата Доника Ризова със знакови и популярни лица, обект на медиен интерес.

„В новия сезон ще търсим и добрата новина, свързана с проекти на популярни личности. Ще покажем какво стои зад лъскавата страна на славата. Какви са гражданските позиции на „звездите“, имат ли каузи, какъв е техният прочит на новините“, коментира Доника Ризова.

Още от създаването си предаването „Медиите ON AIR“ се превърна в една от емблемите на телевизия Bulgaria ON AIR. И до днес то дава възможност на журналисти от гилдията да популяризират своята работа, каузи и проекти.

Авторът и водещ на предаването Доника Ризова е отличена с наградата "Златно перо" на Съюза на българските журналисти в раздел „Телевизия“, има номинация за награда „Заедно“ на Български дарителски форум през 2014 г. и много други. Предаването е носител и на специалната награда "Про Култура" от Съюза на работодателите за принос към увеличаване на достъпа на младите хора до култура.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Медиите ON AIR , Доника Ризова

Белослава: Медиите трябва да изискват ниво, което да възпитава деца ни

Параскева Джукелова гостува в „Медиите ON AIR“