Кино

Мечо Пух оживява отново на голям екран в едно напълно ново приключение

Добави коментар

Disney се завръщат в Голямата гора с Мечо Пух и неговите приятели за ново вълнуващо приключение.


Disney се завръщат в Голямата гора с Мечо Пух и неговите приятели за ново вълнуващо приключение. Вдъхновена от пет разказа от книгите на А. А. Милн за Мечо Пух, тази класическа за Disney рисувана анимация ще въвлече зрителите в една нова история, изпълнена с присъщото очарование, остроумие и хрумки на познатите епизоди.  

Този път, любимият на много деца и възрастни Мечо Пух, ще оживее отново, за да поеме на вълнуващо пътешествие в търсене на Кристофър Робин. Традиционно в приключението се включват чаровните герои Тигър, Заек, Прасчо, Канга и Ру, както и последният, но не и по важност, Йори.

Мечо Пух


Симпатичните обитатели на Голямата гора ще се опитат да спасят Кристофър Робин от въображаем враг и ще се впуснат в забавно издирване на нова подходяща опашка за Йори. Така влюбеното в меда мече и неговите приятели ще поставят начало на едно съвсем ново приключение, напомняйки ни колко интересно и пъстроцветно място е Голямата гора.

Мечо Пух


След първата екранизация на приключенията на Пух от преди повече от 35 години, Disney отново ни връща към традиционния кино формат, за да ни провокира и напомни, че тези скъпи и любими герои са всъщност плюшени играчки, оживели благодарение на въображението на едно дете. „Искахме да създадем  филм за големия екран, който носи чара и остроумието на онези оригинални късометражни филми," споделя Питър Делвекио, продуцент на „Мечо Пух“ и добавя, че с тази екранизация целят да разпалят именно това въображение в още по-големи мащаби.

Мечо Пух


В реализацията на пъстроцветно и красиво приключение създателите на филма въвличат големи имена, ветерани в студиото на Disney. Героите ще оживеят на екрана благодарение на аниматора, сценарист и режисьор в Disney Бърни Матинсън (основен аниматор в епизода “Мечо пух и Тигъра” от 1974 г.) в ролята на старши художник, под режисурата на младото дуо – Стивън Андерсън и Дон Хол. Стивън Андерсън ни е познат като част от екипа в анимациите “Семейство Робинсън”, работил като водещ сценарист в “Братът на мечката” и “Новите дрехи на царя”, както и в спечелилия награда през 2008 г. „Болт”.

Мечо Пух


Другият ветеран в студиото на Disney - режисьорът Дон Хол - е участвал в продукции като „Принцесата и жабокът”, „Семейство Робинсън”, Братът на мечката”, „Бандата на кравите”, “Новите дрехи на царя” и “Тарзан”. Към тях в звездния екип се присъединяват и носителят на „Тони” Боби Лопес и неговата съпруга Кристен, които създават 7 различни нови песни за Пух и неговите приятели. (“A Pooh Bear Takes Care of His Tummy”, “A Very Important Thing To Do”, “Everything Is Honey” and “The Winner Song.”) Лопес е композитор на няколко епизода от анимацията „The Wonder Pets”, която печели „Еми” през 2006 г.

„Мечо Пух“ се очаква да излезе в кината  в средата на 2011 година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мечо Пух

Белослава записа музикален клип за новите киноприключения на Мечо Пух