Актуално Други

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime

Добави коментар

Вторият сезон на Mayor of Kingstown с участието на номинирания за наградата „Оскар“ Джеръми Ренър и на носителката на наградата „Оскар“ Даян Уист ще бъде наличен ексклузивно в SkyShowtime от 30-и януари.

Създаден от номинирания за наградата „Оскар“ Тейлър Шеридън и от Хю Дилън, Mayor of Kingstown представя историята на влиятелното семейство Маклъски в Кингстаун, Мичиган, където затворите са единственият процъфтяващ бизнес. Разглеждайки темите за системния расизъм, корупцията и неравенството, сериалът представя стряскаща картина на опита им да въведат ред и справедливост в град, в който няма нито едно от двете. В сериала участват Дилън, Тейлър Хендли, Ема Лейрд, Тоби Бамтефа, Дерек Уебстър, Ниши Мунши, Хеймиш Алън-Хедли и Ейдън Гилън.

Mayor of Kingstown е продуциран от MTV Entertainment Studios, 101 Studios и Bosque Ranch Productions, а изпълнителни продуценти са Шеридън, Дилън, Ренър, Антоан Фукуа, Дейвид С. Гласър, Рон Бъркал, Боб Яри, Майкъл Фридман, Дейв Ериксън, Реджина Корадо и Стивън Кей.

Вторият сезон на Mayor of Kingstown е най-новото допълнение към увеличаващия се списък с предложения от Шеридън в SkyShowtime, който включва 1923, 1883, Tulsa King и предстоящия сериал Lioness.

Първият сезон на Mayor of Kingstown вече е наличен в SkyShowtime.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , SkyShowtime

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“