Актуално Какво ще се случи...

Мат Деймън и Крисчън Слейтър завладяват ефира

Добави коментар

Две световни имена в киното - Мат Деймън и Крисчън Слейтър ще бъдат главни действащи лица на тв екран от следващата седмица...
Поредицата „Борн“ и сериалът „Врагът в мен“ се завъртат по КиноНова и Нова ТВ от следващата седмица

Мат Деймън

Две световни имена в киното - Мат Деймън и Крисчън Слейтър ще бъдат главни действащи лица на телевизионния екран от следващата седмица, а техните герои ще се впуснат в невиждани досега приключения, напрегнат екшън и критични ситуации.

Причината за това е месец, посветен на поредицата „Борн“, който ще се завърти в ефира на КиноНова от следващата събота, 11 август, както и хитовият сериал „Врагът в мен“, който стартира от четвъртък, 9 август точно в 22 часа по Нова ТВ.

Всяка следваща събота до края на август КиноНова ще представя по една от трите части на шпионската поредица „Борн“, като старт на приключението ще даде първата продукция от трилогията „Самоличността на Борн“. Всичко започва, когато мъж, страдащ от амнезия, е спасен малко преди да издъхне насред океана от италиански риболовен катер. Оказва се, че по петите му са наемни убийци, а той не си спомня кой е и защо го преследват. Всъщност Мат Деймън, в ролята на Джейсън Борн, притежава завидни детективски умения и има сейф с 6 паспорта, пистолет и купища пари, които издават опасно минало и подсказват за връзката му с ЦРУ.

Мат Деймън

Във втората част - „Превъзходството на Борн“, тъкмо когато героят е убеден, че е успял да избяга от миналото си, призраците от него са на път отново да го настигнат. Преди две години Борн напуска ужасния свят на международния шпионаж с обещанието, че никой никога няма да го върне там. В настоящето обаче, когато гласовете от миналото го призовават, той няма друг изход, освен отново да се върне назад.  

Загубил паметта си и единствения човек, когото е обичал, в третата част на поредицата - „Ултиматумът на Борн“, главният герой е принуден да преследва всичко от изминалите години, за да намери бъдеще. Пътувайки от Москва, Париж и Лондон, до Танжер и Ню Йорк, той продължава издирването на истинската си самоличност, докато се опитва да надхитри властите, федералните служители и агентите на Интерпол, които го държат под око.

Преди броени месеци главната звезда на снимачната площадка - носителят на "Оскар" Мат Деймън, с усмивка заяви готовност и желание да се включи в продължението на проекта в неговата четвърта част. Оказва се обаче, че това няма да случи, тъй като продуцентите от филмовото студио обявиха, че в част номер четири  “Наследството на Борн” - ще се снима Джеръми Ренър. В интервю за чуждо списание, продуцентът на “Борн” Франк Маршъл не изключва и възможността в бъдеще да бъде направен филм, в който персонажите на Мат Деймън и Джеръми Ренър да работят заедно срещу враговете си.

Мат Деймън

През следващата седмица Нова ТВ ще предложи също истории за героични подвизи в лицето на друго хитово заглавие - поредицата „Врагът в мен“.  В него Крисчън Слейтър изненадва с невероятни подвизи в лицето не на един, а на  цели два персонажа - Хенри Спайви и Едуард Олбрайт. Хенри е обикновен 30-годишен мъж от средната класа, който живее в американско предградие със своята жена и двете си деца. Едуард, оперативен агент, обучен да убива, който владее 13 езика, е пълната противоположност на Хенри. Те двамата обаче имат нещо общо... и то е, че делят едно и също тяло.

До какви ситуации ще доведат техните характери и какви ще са задачите им, зрителите имат възможност от разберат от епизодите, които ще се излъчват от четвъртък, всеки делничен ден от 22 часа в ефира на Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мат Деймън , Крисчън Слейтър

Крисчън Слейтър, Жан-Пол Белмондо и Ръсел Кроу завладяват ефира

В програмата: