Актуално В програмата

Мартин се запознава с предполагаемия си син – тази седмица в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Любовни трепети, нови бизнес начинания и срещи от миналото очакват героите в българския сериал „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (3 и 4 ноември) от 20:00 ч. по bTV.

Яна (Весела Бабинова) се притеснява, тъй като дъщеря ѝ Елена (Димана Хиджитодорова) е излязла на кино с Филип (Диман Ангелов) и закъснява. Отива да я посрещне, но вижда как двамата се държат за ръце и се целуват. Междувременно Росен (Кръстю Лафазанов) и Христо (Иван Юруков) разкриват на Ирена (Гергана Кадиева) бизнес плана си да предлагат ремонти и всякакви други услуги на самотни жени. Коя ли ще е първата им потенциална „клиентка“?

Текст от potv.bg

Яна звъни на Христо и го пита дали се е чувал с баща ѝ, тъй като майка ѝ ѝ е звъняла и ѝ е казала, че е „избягал при приятел“. Дали Христо ще издаде бившия си тъст? В същото време Лора (Ирина Митева) заявява на Мартин (Рушен Видинлиев), че жена на име Калина (Радина Кърджилова) го е търсела, твърдейки, че е баща на детето ѝ. Как ще реагира Мартин и какво ще е първото нещо, което ще предприеме, ще стане ясно тази седмица в епизодите на „Мен не ме мислете“ по bTV.

Текст от potv.bg

Тази и утре вечер зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната среща на Яна с баща ѝ Росен, както и на тази на Мартин с предполагаемия му син. Ще бъде открехната и завесата на миналото на адвоката, което той винаги е пазил ревностно. Дали появата на Калина ще повлияе на отношенията на Мартин с Яна и ще поеме ли той бащинска отговорност – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ само по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Деси Стоянова влиза в финалните за сезона епизоди на „Мен не ме мислете“

​Героят на Рушен Видинлиев разбира резултата от ДНК теста в „Мен не ме мислете“

Михаела Филева и Део със специално участие в „Мен не ме мислете“

​Мартин и Милен си правят ДНК тест в „Мен не ме мислете“

Героят на Рушен Видинлиев е арестуван – тази седмица в „Мен не ме мислете“