Архив VIP Brother

Мартин Мартинов напусна къщата на VIP Brother

Добави коментар

Мисия „Врачки“ отключва нов вулкан от емоции в „Образцовия дом“ на VIP Brother

Мисия „Врачки“ отключва нов вулкан от емоции в „Образцовия дом“ на  VIP Brother

Зрителският вот определи Къщата на VIP Brother да напусне Мартин Мартинов. На излизане той заяви, че изпитва смесени чувства, но в крайна сметка е щастлив, че е бил част от шоуто.

След излизането на Мартин съквартирантите бяха доста разстроени. Те не знаеха, че има живо предаване и тази вечер някой ще напусне Къщата. Кали се разплака, а всички коментираха помежду си, че Мартинов много ще им липсва.

В епизода довечера зрителите ще видят мисия „Врачки”, част от „Подбора на таланти“. Камелия Воче и Ива Екимова трябва да прочетат цитати, казани по адрес на някого и да познаят автора. Тази задача ще се окаже взривоопасна и за пореден път ще пренареди пластовете на взаимоотношенията между съквартирантите. Тити Папазов ще се опита да обедини отбора и да изясни и успокои настроенията. Думата ще получат и автора на цитата и обидената Камелия Воче. Но гневът ще отнесе Ева Екимова, която ще се опита да отклони темата и да накара певицата да не прави скандал.

Изморени от разправии и негативни емоции, съквартирантите ще се впуснат с огромен ентусиазъм в празненството за рождения ден на Кали. Довечера зрителите на Нова телевизия ще видят най-голямото „Захарно парти“ в историята на Big Brother. След лишенията, на които са подложени заради липса на бюджет, сега съквартирантите ще се радват на еклерова торта, безброй сладки, близалки, сладоледи, течен шоколад.

Ще успее ли захарта да повдигне индекса им на щастие – не пропускайте VIP Brother „Образцов дом“ от 20:00 часа по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза