Актуално В програмата

Мартин елиминира и Елена в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Елена е поредният участник, който напуска трети сезон на „Игри на волята: България“ след загуба срещу Отшелника Мартин.

Въпреки усилията, които положи Елена, водната част от играта доста я затрудни и тя изостана от началото на битката. Професионалният военен успя отново да покаже възможностите си на Арената, да защити територията си и да се завърне на Плажа на отшелника. В многокомпонентната битка той без проблем и със значителна преднина успя да победи фитнес треньора и запази мястото си в борбата за голямата награда.

Освен новите 100 гроша, които Мартин спечели, на Плажа на отшелника той откри и специална награда – въдица. „Толкова много се надявам на тази награда. Чаках я дълго и много се зарадвах. Това е нещото, от което имах най-голяма нужда“, сподели военният развълнувано след като се завърна на необитаемата локация.

И тази седмица териториалната битка бе истински непредвидима и пълна с неочаквани обрати до последния момент. Минаване по халки на ръце, гребане с кану, пренасяне на тежки сандъци, копаене и пъзел бяха само част от елементите, които максимално затрудниха участниците. Въпреки първоначалната преднина на Приключенците, Жълтите стигнаха до пъзела първи, но с неочакван обрат Бойците, които бяха изостанали сериозно, успяха да грабнат победата. Благодарение на капитана Неделчо, те подредиха пъзела за отрицателно време и взеха ключа от Резиденцията. Стопанството остана за Жълтите, а през идната седмица на Дивата река ще оцеляват Приключенците.

Ще успее ли Мартин да хване риба с новата придобивка? Тежко ли ще премине нощта на Дивата река за Приключенците и ще продължат ли със скандалите помежду си? Как ще отпразнуват Бойците победата в Резиденцията след последната седмица на глад и лишения? Симеон, Рабухчиев или Неделчо ще грабне първото място в капитанската битка? Ще избере ли капитанът победител лична облага или ще предпочете такава за цялото племе? – не пропускайте за видите в епизода утре от 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”

Илина е първият отпаднал от четвърти сезон на “Игри на волята: България”

Изключително тежка първа битка за територия в “Игри на волята: България”

Резервите се впусна в безмилостна надпревара на Арената на Игри на волята