Актуално В програмата

Мартен Роберто за трети поред път ще бъде водещ на „Гласът на България”

Добави коментар

Днес приключват предварителните кастинги за третия сезон на най-гледаното музикално шоу у нас – „Гласът на България”.

Днес приключват предварителните кастинги за третия сезон на най-гледаното музикално шоу у нас –Гласът на България”. Нетърпелив да се запознае с евентуални участници в предаването, на кастингите се появи изненадващо водещият на шоуто и през този сезон - любимият на зрителите на bTV Мартен Роберто. Тази есен той отново ще заеме мястото си до участниците и техните близки, за да ги представя и да ги окуражава преди изпълненията им. Неговият партньор на сцената на живите концерти ще бъде голяма изненада за зрителите.

„Радвам се, че и този сезон ще бъда част от емоцията, наречена „Гласът на България”, защото  продължавам да вярвам, че този формат прави препратка към зората на съвременния музикален бизнес, когато ценното бе гласът и талантът! Благодаря за доверието, което ми се гласува за трети пореден път и най-вече за това, че всички ние от екипа вярваме в каузата Гласът на България,  коментира водещият с най-пленителната усмивка и много татуировки.

Гласът на България” е кауза не само за екипа, но и за голяма част от кандидатите. „Във всеки един от дните, в които имаше кастинги, близо 70% от кандидатите наистина можеха да пеят и това ни изправя пред сериозно предизвикателство при подбора на участниците. Освен наличието на талантливи хора най-много ме радва това, че те са разбрали нашето послание и същината на формата. Те идват при нас по няколко причини, от които най-силно застъпените са да получат обективна оценка дали могат да пеят и дали въобще има смисъл да се развиват в тази посока, и желанието им чрез формата да работят с екип от професионалисти в лицето на треньорите и музикантите от „Ку-ку” бенд. „Гласът на България” е школа, от която те много могат да вземат, а по-важното е, че голяма част от кандидатите го разбират.”  – разкрива музикалният пордуцент Евгени Димитров-Маестрото.

Сред желаещите да докажат своите гласови способности имаше много различни и интересни хора както в музикален, така и в личен план. Палитрата от кандидати, явили си на кастингите за третия сезон, включва участници в Сан Ремо и различни телевизионни формати. Наред с живеещите у нас, желание да се включат в шоуто изявиха и наши съграждани, живеещи в Испания, Холандия, Швеция, Англия, САЩ и други.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

6-мa финалисти стъпват на големия финал на “Гласът на България”

Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Започват крос битките в „Гласът на България“