Актуално В програмата

Марта Вачкова гостува на фитнес маниаци в „Животът на другите”

Добави коментар

Марта Вачкова гостува на фитнес маниаци в „Животът на другите”.
Атрактивната водеща на предаването „Жените” - Марта Вачкова, приема предизвикателството да участва в риалити поредицата „Животът на другите”, като отива да живее при семейство, почитатели на активното спортуване и здравословното хранене.

Марта Вачкова в  „Животът на другите”


Марта се съгласява да прояви самоирония, за да защити свободата на хората да изглеждат така, както си поискат, без да се съобразяват с маниите на съвременното общество. Въпреки многото си ангажименти, свързани с „Жените”, водещата успява да намери време, за да си избере спортен екип и да отиде на фитнес със семейството, на което гостува.

Деница е зъболекарка, а Лазар - инструктор, двамата живеят на семейни начала заедно с децата на стоматоложката, издигайки в култ правилното хранене и активното спортуване.

Марта Вачкова в  „Животът на другите”

В менюто на семейството присъстват основно мазнини и протеини, като захарите са ограничени до минимум.
А постоянното движение в планината, в парка или във фитнес залата, където Лазар работи, е задължителна част от ежедневието им. В рамките на втория епизод от документалното реалити „Животът на другите” зрителите ще видят как главната героиня трябва да се откаже от любимите си шоколади и бисквити, за да живее по правилата на семейството приемник.

За Марта са необясними хранителните ограничения и физически мъчения, на които се подлагат Деница и Лазар, въвличайки в каузата дори децата си, които са на 4 и 7 години. Въпреки това за няколко дни героинята послушно заменя сладкишите със здравословни пилешки пържоли и свежи салати. Посещава чинно фитнес клуб, където внимателно е инструктирана от Лазар за техниката на изпълнение и последователността на упражненията.

Марта Вачкова в  „Животът на другите”


Марта не може да приеме факта, че Деница вдига щанги с огромни тежести, за нея това е в противоречие с разбирането ѝ за женственост. Тя се съгласява да се включи в ритуала на семейството за освобождаване на негативната енергия, като заедно с тях тича в парка и изпробва специално приспособление с чук и автомобилна гума.

Дори и след няколкото дни, прекарани в правилно хранене и спортен режим, Мартина Вачкова не успява да разгадае ползите от целесъобразния начин на живот. За телевизионната водеща вкусната храна е удоволствие и не би се лишавала от нея занапред в името на някаква непонятна кауза.

На 15-ми октомври - сряда, след централните новини по БНТ, ще се излъчи вторият епизод от документалната риалити поредица „Животът на другите”, в който главен герой ще бъде Марта Вачкова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът на другите

Мария Силвестър заживява в ромско гето в „Животът на другите”

Нина Николина меси хляб и точи кори в последния епизод на „Животът на другите”

Рокаджията Дичо пее чалга с ромски оркестър

Мария Гроздева сменя масло и филтри в столичен автосервиз

Андрей Слабаков става екстремен спортист