Архив Горещо

Мария в “Горещо”: за ползите и вредите от домашното порно - събота, 22 януари, от 22:00 часа

Добави коментар

Фолк дивата Мария в “Горещо”: за ползите и вредите от домашното порно - събота, 22 януари, от 22:00 часа

 Мария в “Горещо”Фолк дивата Мария в “Горещо”: за ползите и вредите от домашното порно - събота, 22 януари, от 22:00 часа

Тази събота, 22 януари, от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е фолк дивата Мария. Малцина сигурно помнят, че при предишно гостуване на Мария в студиото, Венета лично провери дали има силикон като я целуна. В един доста емоционален и забавен разговор двете разкриват какво се е променило от тогава до сега и как бракът и майчинството са променили две от най-палавите миньончета на републиката.

“Не се срамувам от живота, който съм имала преди да срещна моя мъж!” – казва Мария и споделя, че наистина е щастлива в семейния си живот с Митко, който много я е променил.

Признава, че след бракът и майчинството, връщането ѝ към кариерата ѝ е било много трудно: “Като ти се случи нещо такова, започваш да виждаш света по друг начин. Започваш повече да се стараеш, като цяло ставаш много по-взискателен. Но е трудно връщането. Имам чувството , че при мен всичко стартира отначало.”

Тя смята, че и майчинството, и годините са я направили много по-привлекателна и интересна като жена и по никакъв начин няма да попречат на кариерата й: “Всеки се надява, че ще бъде втората Лили Иванова! Когато времето напредва, е хубаво човек и тоалетите да си подбира, и поведението... Хубаво е човек да бъде с малко повече задръжки, не само когато си по-голям, а и когато имаш един малък пайтак вкъщи. Според мен тогава една жена е и малко по-интересна.”

 Мария в “Горещо”


Пред камерите на “Горещо” Мария разкрива, че действително има заснети домашни порно филмчета със съпруга си: “
Човек, когато много обича половинката си, прави всякакви такива луди неща... Ако някога се появят – теоретично го казвам, защото съм сигурна, че няма как да се случи – не се притеснявам. Това е моят мъж все пак - не съм с чужд мъж. Това са нормални неща, които ги вършим. Можеше и да не се снимаме, обаче все пак аз – това е професионално изкривяване – когато има камера, първо ми по-хубаво, второ – по-хубаво се държа, по-артистична съм (смее се)... Отключвам си другото аз.”

„Горещо”, събота, 22 януари 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“