Актуално В програмата

Мария Илиева – звезден репотрер на Нова ТВ

Добави коментар

Талантливата и чаровна Мария Илева е новият звезден репортер на „Календар”, чиито репортажи ще гледаме от 17 до 21 януари.
Мария Илиева – звезден репотрер на Нова ТВТалантливата и чаровна Мария Илева е новият звезден репортер на „Календар”, чиито репортажи ще гледаме от 17 до 21 януари.

Понеделник – Опасно ли е за здравето преработването или работенето над осем часа на ден?

Работата над осем часа на ден е вредна за здравето. Тя може да доведе до проблеми със съня, болки в гърба и сърдечно-съдовата система. Изводът е на германския институт за здраве и безопасност на труда. Как е у нас... Хората преработват ли и знаят ли, че по-дългата работна седмица е вредна за здравето. Ще има и интервю с невролог, който да обясни кои професии са рискови и как да релаксираме ефективно...

Вторник - Резервират ли българите лятната си почивка отсега, за да се възползват от намаленията?

Или по традиция хората избират последния момент... Знаем ли, че ако си резервираме почивка отсега до април ще ползват до 20 процента отстъпка. Възползваме ли се от това? Какво ни спира да планират отпуската си отсега? Ще чуем анализ на представител на туроператорска агенция.

Сряда - Пазаруванме по интернет?

Какви рискове ни дебнат в мрежата и знаем ли правата си? Ще чуем мнението на потребителските организации, който дават съвети на хората как да се предпазват от измами  и ще разяснят какви са правата ни, когато пазаруваме в мрежата.

Мария Илиева – звезден репотрер на Нова ТВ


Четвъртък – Ще заработят ли делегираните бюджети за оперите и симфоничните оркестри?


Има ли риск за такова скъпо и елитарно изкуство като операта?  Къде са подводните камъни на предлаганата от тази година реформа? По темата ще чуем Цветан Цветков – тенор, и заместник-председателя  на Съюза на музикалните дейци, и Диана Андреева - председател на обсерваторията за икономика на културата.

Петък -
Най-куриозните научни открития на 2010 г
.

2010 година отмина, но в научните среди тя ще остане с  едни от най-интересните и на пръв поглед куриозни открития. Учените са установили, че гените са виновни не само за алкохолизма, но и за мързела при хората. Освен това, мозъкът определя с какви политически убеждения ще бъдем – леви или десни.

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер , Мария Илиева

Мария Илиева представи Fuego

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Мария Илиева дебютира в шести епизод на „Столичани в повече”

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Тони Карейра: „Бих направил дует с талант от X Factor”