Актуално В програмата

Мария Илиева ще бъде съдия в „X Factor”

Добави коментар

Мария Илиева ще бъде един от четирите съдии в най-якото музикално шоу „X Factor”.


На 2 юли за кастинга в зала „Фестивална” се очакват кандидати, заети във всички сфери на живота...


Мария Илиева ще бъде съдия в „X Factor”Талантлива, чаровна, обичана, емоционална, завладяваща и специална са само част от качествата, които тя притежава. Тя е артист с истински X Factor – Мария Илиева. Една от най-популярните български певици ще бъде един от четирите съдии в най-якото музикално шоу „X Factor”.

Уникалното на „X Factor" е, че съдиите са натоварени с изключително голяма отговорност
. Освен да работят в екип с останалите членове на журито, те ще изпълняват ролята и на ментори, всеки от които индивидуално ще отговаря за отделна категория изпълнители. Мария и нейните колеги ще бъдат не просто наставници на талантите, но ще се състезават заедно с тях, ще бъдат техни учители, а понякога и партньори.

Мария Илиева започна кариерата си като денс певица и се превърна в едно от топ имената на музикалната сцена за последните десет години. Нейният стил не може да бъде сбъркан с ничий друг. Когато влезе в стая, тя веднага става стерео, и всички погледи се обръщат към нея. Мария е повече от певица, тя е истинска музикална звезда, продуцент, търсач на таланти. Тя има X Factor, защото е артист, а не изпълнител, има нещо много повече от глас, притежава необикновена харизма и всички качества, заради които е сред най-големите музикални звезди на България. Нейният опит я прави много повече от съдия – тя ще бъде първият ментор в шоуто...

Тази събота, 2 юли, е ред на София да представи достойно музикалната слава на България и по всяка вероятност това ще стане, не само заради рекордно големият брой предварително регистрирали се участници.
  В зала „Фестивална” се очакват кандидати, заети във всички сфери на живота – от държавната администрация и съдебната система, през учители и професори, до бармани, продавач-консултанти, художници, студенти по икономика и много други.

Сред тях е 43 годишна кандидатка, която 20 години се е занимавала с пеене продуциране в Холивуд.
Има няколко оперни певици, като една от тях, въпреки че е на над 70 години не спира да мечтае за успех и слава... Има и участник, който твърди, че ще е следващият крал на поп-фолк музиката и че всички ще забравят за Азис след неговата поява.

Друг от кандидатите твърди, че притежава не един, а цели три екс фактора - по един за пеене, танцуване и красота... И в София продължава традицията от Варна и Пловдив да се записват кандидати от най-различни нации - англичани, турци, румънци, италианци, руснаци...

И в столицата кандидатите масово посочват като най-голям пример и вдъхновение изпълнители като Лили Иванова, Мария Илиева, Графа, Бионсе и Кристина Агилера.

Следващите  кастинги са в Плевен – 9 юли (хотел „Балкан”), и в Бургас – 16 юли (Бургаски свободен университет).  Всички, които искат и могат да пеят, но и са навършили 16 години, имат право да се явят на прослушванията. Уникалното на „X Factor” е че, това е единственото шоу, в което могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи. Също така, няма ограничения за жанра на изпълненията. Освен това, участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с тях. По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога и партньори. Във формата има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен. Изненадите винаги предстоят, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мария Илиева , X Factor

Мария Илиева представи Fuego

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor