ТВ анонси БНТ


Мариана Векилска е водеща на Денят започва в събота и Денят започва в неделя

Добави коментар

Едно от най-харизматичните лица на Българската национална телевизия Мариана Векилска ще бъде водеща на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ на 20 и 21 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

„С удоволствие поемам щафетата от колегите, които водиха предходните издания на съботно-неделното сутрешно предаване на Българската национална телевизия. Заедно с редакторката Деси Христозова сме подготвили много преки включвания от цяла България, репортажи и интересни гости в студиото. Така че ни очакват динамични часове в утрините на двата почивни дни!“, споделя Мариана Векилска, чието предаване „България в 60 минути“ се завръща в програмата на БНТ 1 след лятна пауза в началото на месец септември.

Специалното лятно издание на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие допринася за разнообразието от теми и гости в студиото.

Гледайте „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ през август – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1! През септември очаквайте предаването „Денят започва с Георги Любенов“!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър