Лица За звездите

Мариана Попова: "Неудобно ми е да погледна Георги и Зорка Първанови в очите"

Добави коментар

Във връзка със слуховете, че съпругата на президента е поискала кръвен тест на детето й, Мариана Попова разказва, че не се е виждала със Зорка Първанова от 2-3 години.
Напоследък ми е неудобно да погледна Георги Първанов и съпругата му Зорка в очите, заявява в интервю за мартенския брой на списание "Elle" певицата Мариана Попова.

Във връзка със слуховете, че съпругата на президента е поискала кръвен тест на детето й, тя разказва, че не се е виждала със Зорка Първанова от 2-3 години. Двете са се срещнали и поздравили при заминаването на Deep Zone Project за "Евровизия", когато са седели на една маса. След тази вечер се е случвало отново изпълнителката на хита "Let me cry" да бъде на едно и също място със семейството на Първанов.

"Аз с тези хора съм на "Добър ден! Приятно ми е", обяснява Мариана Попова. "Не смеем да си кажем "Добър ден", за да не кажат, че се гледаме нежно", допълва изпълнителката. Тя се оплаква, че на концертите ѝ идват хора, които искат да видят "тая, дето е гадже на президента", но въпреки това обяснява, че се интересува от политика, гледа новини всяка вечер.

Според Мариана Попова скандал с президента измества акцента от най-важното за нея – че е певица.

"В България не може да ти е чиста работата, все трябва да си забъркан с някого. Примирих се и си изчистих името. С Ханес решихме да правим дете и го направихме", разказва още известната изпълнителка. Вероятно през есента на брега на морето, обаче, тя ще мине под венчило със сегашния си приятел Ханес, от когото признава, че е детето й. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мариана Попова

Мариана Попова с награда на публиката на Охридски трубадур

Мариана Попова получи предложение за брак в къщата на VIP Brother

Мариана Попова и Дани Милев Бенд с поредица от концерти през Септември

Мариана Попова и Орлин Горанов с видео на "Все така"

Мариана Попова на ринга на „Гласът на България”, 14 август от 21:00 ч по bTV