Актуално В програмата

Маргарита, Веселка, Сами и Краси са финалисти във „Фермата: Нов Свят“

Добави коментар

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на финала на пети сезон на „Фермата“ в събота вечер.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на финала на пети сезон на „Фермата“ в събота вечер. Четиримата извоюваха местата си  след поредица от три елиминационни дуели на малката Арена в стопанството през последната седмица на шоуто.

 

Добави описание


След разпределяне на опонентите в решаващите битки амбициозна учителка Маргарита остана без съпернички и автоматично се класира на финала. Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист, след като  разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана Виткова. По този начин тя отстрани не само нея, но и дъщеря ѝ Велислава Димитрова, с която влязоха като един играч в шоуто.

 

Добави описание


Автомонтьорът Красимир Джунов осигури мястото си на финала на 14 декември като показа превъзходство в тежка битка със софтуерния инженер Димитър Караиванов.

 

Добави описание


Последният, четвърти претендент за титлата, е фитнес треньорът Сами Хоссни. Той удържа категорична победа срещу военния Станислав Борисов. Двамата най-добре подготвени физически мъже влязоха в убийствена схватка с тежки изпитания, които буквално ги оставиха без дъх. Сами се оказа по-силен и спечели, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди големия финал. Той си тръгна с високо вдигната глава, подкрепян от останалите финалисти, които го нарекоха „гордост за България“, „смело сърце“ и „истински воин“.

 

Добави описание


На 14 декември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще проследят на живо битката на четиримата финалисти. В събота вечер феновете ще изберат кой от тях е най-достоен да спечели наградата от 100 000 лева чрез смс гласуване, за което линиите ще бъдат отворени по време на последния дейли епизод на шоуто в петък. Зрителите ще имат по-малко от 24 часа да решат кой е техният фаворит и да го подкрепят.


Победителят в пети сезон на най-гледаното риалити ще бъде най-комплексният и умел победител в българско риалити досега. Той ще бъде определен по 3 различни един от друг компонента, които ще станат ясни в събота от 20.00 часа.

 

Добави описание


За втора поредна година големият финал на „Фермата“ ще може да бъде проследен и на уебсайта на предаването fermata.btv.bg, където благодарение на 360-градусова камера феновете ще получат ексклузивен поглед към всичко, случващо се пред и зад кадър, в реално време.

 

Кой от четиримата финалисти ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 14 декември, от 20.00 часа, по bTV.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Бизнесменът Любомир Иванов и строителят Георги Гергинов напуснаха „Фермата“

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел

В програмата: