Актуално Други

Маргарита Ралчева - най-стилната ТВ водеща чете новини с ефектни бижута

Добави коментар

Маргарита Ралчева - най-стилната ТВ водеща чете новини с ефектни бижута
Маргарита Ралчева - най-стилната ТВ водеща чете новини с ефектни бижутаМаргарита Ралчева, лице на телевизия Европа, заслужава повече от всякога определението "най-стилна водеща", тъй като в емисиите "Новини" на телевизията допълва елегантния си стайлинг за ефир с ефектни бижута от скъпоценни камъни и перли в обков от злато и платина на българската бижутерска фирма Фортуна.

В продължение на няколко емисии Марги показа 18 каратово колие с бяло злато с бяла и черна перла, комплект от обеци от 18 каратово злато с култивирана японска перла акойа и брошка с цветни сапфири и перла, обградена с брилянти и обеци - реплика на бижута на Елизабет Тейлър с жълти сапфири в комплект с колие и пръстен на марката, чиято сила са бижутата с естествени скъпоценни камъни. “Обожавам бижутата, защото смятам, че те са най-елегантното допълнение към тоалета на всяка грижеща се за стила си дама. Предложенията на Фортуна са уникални, защото те творят бижута по свой дизайн, което е голяма рядкост на пазара. Влюбена съм в съчетанието на диаманти и перли с бяло злато, които предлагат от марката. Аз по принцип харесвам по-едри бижута, по-мъжки масивни часовници, елегантни големи обеци, каквито откривам там" - коментира Марги Ралчева избора си.

Маргарита Ралчева - най-стилната ТВ водеща чете новини с ефектни бижутаНосителката на титлите "Мис ТВ чар 2002", номинирана за водеща с най-стилна прическа в класацията на "Pantene Beauty Awards" и за "Жена на годината" на наградите на сп. Грация, е и невероятен професионалист. Красавицата не се поколебава да замине за Ирак по време на войната и наградите за филмите ѝ от там - "Златната ракла" 2004 за "Хотел Палестина, площад Рай", и "Осмата муза 2004" за "Завръщането на Мохамед" са ярък пример за журналистическия ѝ принос.

Наградена и за "водещата новини с най-коректно отношение към българския език" от Софийски университет, Марги Ралчева в момента поделя времето си като водеща на редовните новинарски емисии по ТВ Европа в петък, събота и неделя с грижите за малката си дъщеричка Емилия, която е копие на мама Марги и вече е на сериозната възраст от 3 годинки и 3 месеца.

С красивите бижута на фортуна Марги Ралчева ще участва и в новия проект на ТВ Европа - съботно-неделна рубрика за светски новини, които ще представят новостите от света на шоубизнеса в 18, 20 и 22ч.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър