Актуално В програмата

Мани отстрани Стоян от „Игри на волята: България“

Добави коментар

Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на една от най-оспорваните елиминационни битки между съплеменници в третия сезон на „Игри на волята: България“.

Точност, прецизност, баланс до сантиметър и желязно спокойствие донесоха на Мани поредна победа в елиминационна битка и за изненада на всички тя отстрани един от най-големите си врагове в племето и от най-силните играчи – Стоян.

В битката за предимство един срещу друг се изправиха Неделчо за Мани и Морунов за Стоян. За рекордното време от 62 секунди Неделчо нареди пъзела и даде на дамата преднина в предстоящата игра, но не скри, че се надява Стоян да спечели и да се върне при Бойците. Въпреки това, полицаят бързо навакса предимството и изпревари Мани по трасето. До финала най-възрастният участник във формата водеше убедително, но прекалената увереност му изигра лоша шега и спокойствието на Мани надделя при реденето на кулата в последния етап.

Текст от potv.bg
„Бях сигурен, че вече съм победител и се разсеях. Кулата ми падна, а след това не успях да събера нужната концентрация. Човек не трябва да се радва преди да е преминал финалната линия“, сподели разочаровано Стоян след битката.

Той добави, че „Игри на волята: България“ е най-хубавото нещо, което е преживявал и е благодарен за новите приятели, с които се е запознал и новите черти на собствения си характер, които е открил.

Текст от potv.bg

Освен Кремена, всички в племето на Бойците се надяваха Стоян да успее да отстрани Мани от играта, но за пореден път тя показа силата си в индивидуалните битки, побеждавайки един от най-силните играчи. Разочарованието на племето от завръщането й не остана скрито, но останалите участници показаха нужното уважение и признание за победата към нея. В очите на Морунов зрителите видяха дори сълзи при новината, че най-близкият му съотборник няма да се върне. Това не попречи на капитана на Бойците веднага да преосмисли стратегията си и да побърза да привлече Андрей и Красима в нова коалиция.

Текст от potv.bg

Ще проработи ли планът на Морунов при избора на новите капитани? Ще удържи ли на думата си пред Неделчо или ще играе с новите попълнения – Красима и Андрей? Бойци или Приключенци ще спечелят териториалната битка? Как ще реагират воините при завръщането на Елизабет и към кое племе ще се присъедини тя? – не пропускайте да разберете в понеделник от 21:00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

Супергероите се завърнаха на Дивата река за трети пореден път в “Игри на волята"

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”

Илина е първият отпаднал от четвърти сезон на “Игри на волята: България”