Архив Survivor

Манекенката Емануела Бадева напусна Survivor

Добави коментар

В Survivor: Филипините предстои сблъсък между най-силните мъже в двете племена Митьо Крика и Иван Йочколовски.
Забавна игра сложи край на задругата в Минданао

SurvivorТази вечер от  21.00 часа в Survivor: Филипините предстои сблъсък между най-силните мъже в двете племена Митьо Крика и Иван Йочколовски. Изходът от дуела ще предизвика нови стратегии и бурни реакции в Питого и Минданао.

Снощи в Survivor: Филипините
Денят за Питого беше изпълнен с разочарования за едни и радост за други, а в Минданао настана време за откровения. Рано сутринта сивите се изправиха в игра на истина и лъжа. Минданао трябваше да определят кой е най-глупавият, кой смущава съня на останалите, кой има най-лош дъх, кой е най-мързелив, кой е най-секси и кой е най-грозен. Георги Кехайов спечели миене на зъби, защото според останалите в племето неговият дъх е най-отровен. Койчев пък се оказа, че хърка най-много и си спечели пижама и възглавница. Всички определиха единодушно Христина като най-секси и тя си спечели чифт бикини. За сметка на това Люси се оказа най-глупава и най-неподдържана  от всички и това предреши развоя на отношенията в племето. Решила, че останалите в Минданао не са лоялни към нея, тя вдигна ужасен скандал заради факта, че всички я смятат за глупава. Спорът завърши с решението на Люси, според което тя вече не е част от задругата. От това се възползваха новодошлите от Таяк, който споделиха, че Людмила е идеалният човек, с когото да се коалират. Маргарита Амиджинова отсече, че блондинката е единственият им шанс за оставане в играта.

Питого пък имаха други проблеми за решаване – Емануела остана твърда в решението си да напусне играта. На племенен съвет тя сподели, че не чувства близки хората в Питого. По-късно манекенката изгледа послание от Занев и Бърканичков, които се опитаха да я накарат да остане в играта, но въпреки всичко тя беше непреклонна. Решението й промениха собствените й родители в телефонен разговор, но вече беше твърде късно. След разговора тя все пак беше склонна да остане, но правилата на играта не й позволиха и тя се оказа третата напуснала по свое желание.

Минданао


В Survivor Live се разгоряха истински страсти.
Участниците от първите три сезона нападнаха с думи най-силния сървайвър Светлин Занев заради отказа му от играта. Най-остра в изказването си беше Яна Маринова, която заяви, че Занев очевидно не е толкова силен, след като е изоставил племето си. Лъчезар Ангелов – Козела пък остро критикува поведението на Светльо и Бърканичков, защото са отнели надеждата на останалите в племето си и защото двамата не знаят как трябва да се играе в Survivor. Малко преди това във видео от кастинга на Занев варненецът сподели, че не харесва типажи като Лъчо-Козела, защото говорят без да действат.

В края на предаването Владимир Карамазов се раздели с участниците –  от тази седмица студиото на Survivor в неделя ще се води от Евтим Милошев.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV