Актуално Търси се...

Манекенката Диляна Попова в „Търси се...”

Добави коментар

Манекенката Диляна Попова за детството, отношенията си с мъжете и трудните периоди тази събота в „Търси се...”
Манекенката Диляна Попова в „Търси се...”
Една от най-успелите български манекенки – Диляна Попова ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота, 25 април, от 11:00 ч., по bTV. Какво се крие отвъд красотата, сините ѝ очи и усмивката – водещите Меги и Нели ще разберат това благодарение на най-близките ѝ хора, които ще разкрият подробности за характера и личния ѝ живот.

Манекенката Диляна Попова в „Търси се...”За първи път зрителите ще видят откровените изповеди на семейството на Диляна. Най-емоционална ще бъде срещата с нейните родители – Рени и Красимир, които ще разкажат каква е била тя като дете и от кого е наследила красотата си. Зрители ще видят и уникални снимки от нейното детство и първите ѝ стъпки на модния подиум.

Най-близкият човек до Диляна това е нейната сестра – Елиза, която ще разкаже, че още от малка красотата на Диляна е предизвиквала погледите на всички хора. Най-трудният период на красавицата е бил раздялата ѝ с Дичо, с когото живеели заедно повече от три години. Зрителите ще видят манекенката и в едно непознато амплоа – като певица и то на руска песен, която пеела в детството си. Две от нейните братовчедки – Стела и Габриела ще споделят, че според тях манекенката все още не е осъзнала красотата си. Те ще я предизвикат в студиото на „Търси се...” да демонстрира таланта си в модния дизайн.

Манекенката Диляна Попова в „Търси се...”Един от най-близките приятели на Диляна е режисьорът Валери Милев. Той ще разкрие в студиото на «Търси се...» защо възприема манекенката не като красива жена, а по-скоро като... момче.  

Каква е в очите на своите колежки манекенки ще стане ясно от интервюто с двете ѝ най-близки приятелки от тези среди – Яна и Маринела. „Тя е много нежна, но в същото време и много силна”, описват те Диляна. С тяхното предизвикателство те ще успеят да сбъднат една мечта на Диляна.

Зрителите ще видят и единствения мъж, който е бил почти неотлъчно до красавицата повече от 10 години – това е нейният съквартирант още от ученическите години – Пепи. Той ще разкрие какви са кулинарните способности на манекенката тази събота в студиото на токшоуто.    

Най-голямата изненада за Диляна ще бъде срещата с най-близката ѝ приятелка още от детинство – Петя
. Тя ще пристигне специално от Испания, за да се срещне с Диляна в студиото на  „Търси се...”. Шокирана от изненадата, манекенката няма скрие сълзите и учудването си. Каква е била тя преди да се появи на кориците на всички списания – това ще разберат зрителите тази събота в «Търси се». Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Диляна Попова

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“