Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?

Добави коментар

Пелин разбира, че Емре и Бурджу ще се женят. Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 32 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 23 юли 2021 по bTV.

Керим се опитва да успокои Емре, който е много разстроен, че Пелин го е отхвърлила. Емре научава от Керим, че Оя е имала мотив да убие Арзу. Той споделя това откритие с годеницата си. Емре казва на Бурджу, че се съмнява, че Оя е блъснала Арзу с колата.

Пелин научава от клюките, че Емре и Бурджу ще се женят. Тази новина й прави силно впечатление.

Пелин и Тайлян дават показания пред полицията за събитията, свързани с убийството на Едип. Мерве кани Пелин в дома си, за да говори с нея относно Арзу. Мерве ѝ казва какви показания трябва да даде. Приятелката ѝ, както винаги, изпълнява указанията ѝ и лъже комисар Кемал. Тя и Тейлян свидетелстват, че Арзу е отговорна за смъртта на Едип, и заявяват, че тя е заплашила и двамата, че ще убие семейството, ако свидетелстват срещу нея. Кемал обаче не вярва на историята, която тя му разказва. Нещо повече, думите на Пелин категорично се опровергават от Мехмет, който е разпитван.

Шебнем идва при Серхан, когото подтиква да подаде молба за попечителство над Мила в съда, като го заплашва, че Мерве ще го лиши от контакти с дъщеря му. В същото време тя разпространява слух, че Серхан иска да се помири със съпругата си, и хвърля клевети върху Оя, след което заплашва Мерве, че съпругът ѝ ще ѝ отнеме детето...

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?