Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 15 какво ще се случи?

Добави коментар

Оя получава писмо от съда. Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 15 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 30 юни 2021 по bTV.

Емре казва на Пелин, че Али е лежал четири години в затвора, заради това, че са го натопили. Бурджу става свидетел на сцена, която доказва, че годеникът ѝ все още изпитва чувства към Пелин.

Оя получава писмо от съда. Серхан иска от нея ДНК тест на детето за установяване на бащинство. Оя не знае, че зад това искане стои майката на Серхан. Тя иска да се свърже със Серхан незабавно, но не знае, че той е трябвало да замине по работа, и се ядосва. Серхан все още не знае какво е направила майка му под фалшив претекст, нито каква ярост предизвиква това у Оя.

Емре и Пелин разговарят в градината, , без да подозират, че Бурджу ги слуша. В този разговор Емре заявява, че е обсебен от Пелин още от младежките им години и че използва Бурджу, а не я обича. Казва ѝ също, че знае кой е убил Едип. Пелин се чуди дали той блъфира, или не. Бурджу, ,виждайки приближаващата се Тайлян, решава да се намеси. Тя прекъсва разговора им и пречи на Тайлян да ги открие в градината. Четиримата сядат на една маса.

Страхувайки се от заплахите на Керим, Мерве подписва писмо, в което заявява, че Керим не ѝ е причинил нищо лошо, и се отказва да го разобличи.

Оя занася в полицията сребърния свещник - потенциално оръжие за убийство. Емре, впечатлен от новата външност на Тайлян и заради приликата ѝ с Пелин, ѝ предлага брак.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?