Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 14 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре казва на Пелин и Арзу, че Мерве го е запознала с Бурджу. Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 14 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 29 юни 2021 по bTV.

Емре казва на Пелин и Арзу, че Мерве го е запознала с Бурджу. Тя е била тази, която е направила възможна любовта между двамата. Това изостря спора между приятелките. Бурджу се извинява на годеника си, че не му е казала истината за себе си, и го уверява в любовта си.

Бетюл прави всичко възможно да заведе дело за бащинство, за да може синът на Серхан да носи неговото име. Майката на Серхан тайно прави ДНК тест на Дениз и с измама иска от сина си пълномощно, за да "реши някои проблеми с наследството". Серхан, който не иска да има нищо общо с майка си, подписва пълномощното. С това пълномощно Бетюл завежда дело за бащинство срещу Оя.

Керим вярва, че смъртта на Едип обединява приятелите от Сармашик, които Емре се е опитва да раздели. Мъжете решават да проучат по-отблизо обстоятелствата, при които е починал учителят.

Тайлян не издържа на напрежението и възнамерява да подаде сигнал в полицията, но Мехмет иска да му попречи да го направи. Дегизирана Пелин идва в дома на Емре, за да говори с него.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?