Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 13 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 13 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 28 юни 2021 по bTV.

Мехмет и Арзу идват на вечеря при Пелин и Тайлян. За голяма изненада на домакините малко по-късно се появяват Емре и Бурджу. Непоканените гости остават, така че срещата става трудна за всички. За да влоши положението, Емре започва да разпитва за причините за развода на Арзу и Мехмет и повдига всички неудобни теми, които жителите на Сармашик предпочитат да забравят.

Изплашен от думите на Емре по време на вечерята, Тайлян решава да отиде в полицията на следващия ден, за да си признае. В последния момент Мехмет го спира да говори с инспектор Кемал. Вкъщи двамата се съгласяват да не казват на Арзу и Пелин, че Тайлян е отишъл в полицейския участък.

Нилай все още преживява случилото се в училище. Оказва се, че когато съученичката на Нилай иска да си отмъсти на ученик, който я тормози, се случва инцидент, който може да доведе до смъртта на момчето.

Оя приема покана за вечеря от Керим. Керим се опитва да измъкне информация от Оя. за Серхан. Той прави грешка и кара Оя да подозира, че Керим не е бил приятел на Едип.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?