Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 12 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 25 юни 2021 по bTV.

Оя рискува живота си, за да вземе свещника. Тя вижда как Пелин го хвърля в морето и предприема рискован ход – тя слиза по стръмния бряг и успява да го вземе. След като взема свещника, тя се обажда на инспектор Кемал и му казва, че смята, че е намерила оръжието, с което е убит Едип.

Кучетата на Керим са конфискувани от районната служба заради оплакване от Айше. Керим се ядосва и принуждава Айше да подпише документ и да оттегли жалбата си срещу кучетата си. Айше му казва, че Мерве е била първоначалната подбудителка на действията ѝ. Керим се опитва да принуди Мерве да оттегли жалбата, за да си върне любимите му кучета. Той собственоръчно пише молбата за оттегляне на оплакването и кара Мерве да се подпише. Тя отказва. Това много го ядосва. В същия ден Мерве получава червената спортна кола на Серхан. Паркира я пред къщата си на видно място, знаейки, че Керим ще я види.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Когато вижда изпратената от Бетюл кола, той изпада в ярост и я унищожава. Керим си тръгва преди пристигането на полицията. Жители на Сармашик се събират около останките, а Мерве изчезва. В къщата си Мерве е изплашена от току-що видяното и гледа документа и готова да го подпише. Тя се страхува дали този път не е прекалила.

Съпругата на Тайлян решава да разследва мистерията зад това странно събитие. Емре отново се обръща към Пелин, който отново го отхвърля. Тогава мъжът започва да крои хитър план.

Бетюл пристига в Оя под претекст, че ще посети внука си. В действителност обаче тя изпълнява първия етап от своя порочен план, който включва малкия Дениз...

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 33 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?