Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 11 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 11 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 24 юни 2021 по bTV.

Бурджу се съмнява, че Емре има връзка с друга. Емре и Бурджу са особено неприятни съседи за Арзу.

Нилай се прибира вкъщи нервна и разстроена. Бързо се качва на горния етаж в стаята си и сваля ученическото си яке. По ризата ѝ има кръв. Тя се забъркала в сериозен инцидент в училище и въпреки че е много емоционална, вкъщи не разкрива какво се е случило. Мехмет се възмущава от съпругата си, че пренебрегва семейството им, като само работи.

Пелин и Тайлян продължават да спорят за Емре и Бурчу. Пелин отказва да се среща Емре, който е наясно, че Пелин все бяга от него. Пелин си спомня партито за 20-ия си рожден ден, когато са били заедно и много близки.

Оя говори остро на Серхан, въпреки че всъщност ѝ липсва неговото присъствие в живота ѝ. Никой от двамата не иска да направи първата крачка.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Тайлян се опитва да разбере от съпругата си защо тя така категорично отказва срещи с Емре, но Пелин крие от него, че с бившия ѝ колега я свързва ужасна тайна от далечното минало. Емре е помогнал на Пелин да скрие, че е блъснала човек с колата си преди години. Пелин, иска да избяга от партито за рождения си ден, тя взима ключовете на колата на Али и тръгва. Нощта е тъмна и влажна и тъй като няма добра видимост към пътя, тя случайно блъска Али, който се прибира пиян по пътя. Тя се паникьосва и се обажда на Емре, който отива на мястото на инцидента. Той премества Али на шофьорската седалка на колата. Той качва Пелин в колата си и потегля.

Мерве открива слабото място на Керим и му нанася болезнен удар. Разгневена, Пелин най-накрая възнамерява да се отърве от сребърния свещник. Тя обаче не знае, че Оя я следи...

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 33 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?