Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 10 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 10 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 23 юни 2021 по bTV.

За голяма изненада на Оя майката на Серхан идва в дома ѝ, за да види малкия Дениз. Жената заявява, че иска да забрави миналото и да установи нормални отношения с майката на внука си, чието благополучие е в сърцето ѝ. Оя не е убедена в нейните намерения. Бетюл казва на Оя, че иска внукът ѝ да носи фамилята Аксак.

Малко по-късно Бетюл отива при Мерве, за да я увери в подкрепата, която винаги е готова да окаже на снаха си. Докато пият чай, Мерве я подпитва дали все пази старата червена спортна кола на Серхан. Тя потвърждава, че колата все още е в гаража. Мерве иска колата да бъде доставена в дома ѝ с оправданието, че тя може да помогне на отношенията ѝ със Серхан, като му напомня за младежките му години.

Бетюл също така посещава неочаквано Серхан. Серхан е изненадан да чуе, че майка му се е видяла с Дениз и не иска тя да тормози Оя. Опитва се да убеди сина си, че Дениз трябва да носи неговото фамилно име. Серхан ѝ казва, че Оя няма да го приеме, докато е женен за Мерве. Бетюл излиза от кабинета си и се обажда на свой познат, за да му каца, че трябва да се отърват от Мерве.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Емре не пропуска възможността да напомни на Пелин за миналото, което се оказва по-драматично, отколкото изглежда.

Арзу влиза в гардероба си и вижда, че скритият свещник е преместен.Тя изпада в паника, подозирайки, че Оя може да е разкрила тайната ѝ... Арзу решава да се отърве от него, слага го в раницата си и излиза от къщата. Тя тайно дава свещника на Мерве, като ѝ казва, че вече не може да го крие. Мерве на свой ред занася свещника на Пелин и казва, че от нея зависи да се отърве от него. Арзу изпитва облекчение, че свещникът вече не е в къщата ѝ, но отново преживява паник атаката и казва на Мехмет, че е уморена да пази тайната. Мехмет я успокоява, като признава, че и той знае тайната.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 33 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?