Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 7 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 7 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 18 юни 2021 по bTV.

Емре продължава да преследва Пелин, която отказва да говори с него. Той е раздразнен от постъпката ѝ. Тайлян организира вечеря за Емре и Бурджу. Когато чува това, Пелин го лъже и казва, че същата вечер са били поканени на вечеря в Мерве. Тя го моли да се обади на Емре и да отмени гостуването им.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

След като лъже Тайлян, Пелин бързо се обажда на Мерве и я моли с Тайлян да дойдат на вечеря у тях. Мерве се съгласява и започва приготовления. За да ѝ помогне да прикрие лъжата си, Пелин моли Мерве да покани и Арзу и Мехмет, за да избегне подозрения.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Арзу посвещава цялото си време на професионалната си работа, което силно разстройва Мехмет и Нилай.

Оя посещава главен инспектор Кемал, за да разбере какъв е напредъкът по разследването на смъртта на Едип. След като вижда на бюрото му досие с името на Серхан, Оя го пита защо е бил арестуван и дали е заподозрян в убийството. Инспекторът не съобщава подробности по случая, но разказва, че преди падането Едип е бил ударен по главата с тежък предмет.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Керим отново заплашва Мерве, която, притисната до стената, обмисля много радикален ход. Докато се уговаря за вечерята, Мерве си спомня за заплахата на Керим и се опитва да измисли начини да попречи на Серхан да купи фермата, да направи това, което Керим иска, и да избегне скандал. След като обмисля внимателно, тя се обажда в банката и пита дали може да изтегли голяма сума пари, без Серхан да разбере. Получава одобрение и отива в банката. Там Мерве променя решението си и си тръгва притеснена.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Междувременно Серхан открива, че Керим също е увеличил офертата си за закупуване на фермата. Той е ядосан и раздразнен от това, което Керим е направил.

Мехмед е извикан в училището, синът му се е сбил с едно от децата. Докато Арзу се приготвя за вечеря в Мерве, Нилай намира в гардероба на майка си внимателно скрит подозрителен предмет. Арзу, като го вижда в ръцете на дъщеря си, реагира много нервно.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 33 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?