Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 3 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 3 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 14 юни 2021 по bTV.

Мерве е посетена от Бетюл, който я насърчава да се бори за съпруга си. Майката на Серхан се опитва да успокои Мерве след новината за детето на Серхан и Оя. Серхан е против Мила и Мерве да се виждат с майка му.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Междувременно в полицейския участък се появява млад мъж, който признава, че е убил Елиф чрез отравяне. Главен инспектор Кемал вярва, че някой го е наел да направи фалшиво признание. Главен инспектор Кемал също е убеден, че двете убийства имат връзка. Той продължава разследването си и накрая открива, че младият мъж е градинар, но не знае за кого е работил и кой го е наел да лъже.

Мерве иска да възвърне влиянието си и изпраща покани до жителите на Сармашик за парти, на което да отпразнува завръщането си в квартала.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Емре и Тайлян са радостни да се видят след толкова много години на партито на Мерве. Пелин избягва компанията на стария си познат, а Бурджу, настоящата му годеница, гледа с омраза на съпругата на Тайлян.

Серхан идва при Оя и обижда Керим. При вида на бившия си противник, с когото го свързват лоши спомени, Тайлян иска да напусне партито. Оя се появява в къщата на Мерве.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Мерве си спомня за бурното им минало с Керим. Керим пристига с ръце в джобовете и с очи само за Мерве, която по-късно проследява до килер, където я пита дали през годините ѝ е липсвал!

Този текст е копиран от pоTV.bg

Докато партито продължава, гостите не знаят, че към дома на Серхан идват полицейски коли с пуснати сирени. Той е арестуван за умишлено заблуждаване на закона.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 4 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 2 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 1 какво ще се случи?

"Малки убийства", епизод 99 какво ще се случи?

"Малки убийства", епизод 98 какво ще се случи?