Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 1 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 1 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 10 юни 2021 по bTV.

Оя е арестувана и признава за убийството на Едип. Полицейското разследване заключава, че смъртта е била случайна и случаят е приключен.

Пелин, Мерве и Арзу се събират отново няколко месеца след трагедията на партито. През това време Мерве заминава за Лондон с Мила. Тя заплашва Серхан, че ще му отнеме дъщерята, ако се разведе с нея. След три месеца в Лондон, Мерве се прибира и отива да види Оя. Тя иска от нея да остави Серхан на мира.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Мерве и Мила живеят със Серхан. Арзу се е омъжила повторно за Мехмет. Пелин и Тайлян са се установили в нормалното си ежедневие. Оя ражда преждевременно син при много драматични обстоятелства и Мерве не е щастлива да научи, че бебето е на съпруга ѝ.

Оя се изнася от предишния дом на Аксакови, но остава в Сармашик. На гробището до гроба на Едип. Тя среща мистериозния Керим, който също е бил ученик на покойния учител и именно той купува от нея резиденцията на Аксак. Керим е учил в същия университет като Тайлян.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Серхан все още изпитва силна любов и страст към Оя и заявява, че ще я защитава и сина си, въпреки че все още е женен за Мерве. Той е разтроен, когато научава, че Оя е продала къщата си на Керим, без да му каже.

Емре, стар приятел на Тайлян от тийнейджърските му години, също се премества в Сармашик. Пелин реагира много нервно на името на Емре…

Всичко по темата вижте в potv.bg

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 4 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 3 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 2 какво ще се случи?

"Малки убийства", епизод 99 какво ще се случи?

"Малки убийства", епизод 98 какво ще се случи?